• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Araba farından çıkartılan canlı kuzular şoke etti!

Yeniakit Publisher
2021-01-21 14:45:00 -
Araba farından çıkartılan canlı kuzular şoke etti!

Şanlıurfa'da gümrük kapısında Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan aracın far bölümünden 2 kuzu çıkarıldı. O anları görenler şoke oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün Türkiye ile Suriye arasında geçişin sağlandığı Akçakale Gümrük Kapısında yaşandı. Suriye’nin Telabyad kentinden Türkiye’ye geçiş yapmak isteyen bir otomobilde arama yapan Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, benzerine az rastlanan bir olayla karşılaştı. Aracın far kısmını inceleyen ekipler, ağzı ve ayakları bantlanmış 2 adet kuzunun far bölgesine sıkıştırıldığını belirledi.

Farları söken ekipler, kuzuları konuldukları yerden çıkartmak için büyük çaba harcadı. Kuzuların zarar görmemesi için uzun süre uğraşan ekipler, sonunda çıkartmayı başardı. Aracın bagaj kısmında da inceleme yapan ekipler, 2 kuzu daha olduğunu belirledi. Baygın halde çıkartılan kuzular, su ve yem verildikten sonra Tarım Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Gözaltına alınan sürücü ise savcılığa sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

A. Akhisar

Kuzu getirmek kakaçılık mı? Şaşılacak şey!

gündem

duyanda keleş çıktı zanneder.bak bunlar50 yıl hapsi hak ediyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23