• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anzer balına rağbet giderek artıyor!

Yeniakit Publisher
2016-05-10 17:35:00 - 2016-09-19 18:11:15
Anzer balına rağbet giderek artıyor!

BalAnzer.com ve ANZER ARICILIK’ın satışa sunduğu Çiçekli Yayla Anzer balı, kalitesi ve kendine has lezzetiyle bal sektöründe ön plana çıkıyor.

BalAnzer.com ve ANZER ARICILIK’ın satışa sunduğu Çiçekli Yayla Anzer [follow=http://balanzer.com/]Bal[/follow]'ı, Türkiye'deki [follow=http://balanzer.com/]bal[/follow] sektöründe öncü bir role sahip. Anzer Poleni’ni Anzer’de yerinde üreten BalAnzer.com ve ANZER ARICILIK’ın hiçbir dernek ve kooperatifle de bir alakası yok. Çiçekli Yayla Anzer Markası Türkiye'nin hiçbir yerinde bayisi olmayan sadece Anzer Arıcılık'a aittir

Anzer [follow=http://balanzer.com/]Bal[/follow]ı, Anzer Poleni Türkiye'nin çiçek bakımından en zengin bölgesi olan ve bünyesinde en fazla endemik çiçeği barındıran Anzer'de üretilir.

SAĞLIĞA FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Uzmanlar 'Bal’ın insan sağlığı açısından faydaları saymakla bitemiyorlar. Kendine has kokusu ve rehası ile tam bir şifa kaynağı olan Anzer Balı, vucuttaki direnci artırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Anzer balı İçerdiği çiçek çeşidi ve polen ile doğal ilaç olarakta kullanılıyor. Çok az üretilmesi sebebiyle yoğun rağbet gören Anzer balını krallar, devlet başkanları bile sofrasında istiyor...

ÇİÇEKLİ YAYLA ANZER BALI ÜLKEMİZİN GURUR KAYNAĞI 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Rize’nin Anzer yaylasında üretilen [follow=http://www.balanzer.com]Anzer balı[/follow]nın Türkiye'nin dört bir tarafında satışı yapılmaktadır. Anzer bölgesinde rakım olarak merkezi yaklaşık 2500 m olduğundan hava şartları pek elverişli değildir. Bu nedenle Anzer balının üretimi de de zor ve zahmetli olmakta. Dolayısıyla taleplere de az miktarla cevap verilebiliyor. Uluslararası bal kalite standartlarındaki Çiçekli Yayla Anzer Balı, uluslararası platformlarda ülkemizin gurur kaynağı oluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23