Vedat Muriç gemileri yaktı! Yönetime baskı yapıyor!
İspanyol ekibi Mallorca'da forma giyen yıldız oyuncu Vedat Murigi'nin, Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için takımına baskı yaptığı iddia edildi.
İspanyol ekibi Mallorca'da forma giyen yıldız oyuncu Vedat Murigi'nin, Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için takımına baskı yaptığı iddia edildi.
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın anlaştığı Vedat Muriç, Mallorca'ya transfer baskısına devam ediyor. İspanyol basınında yer alan habere göre, Kosovalı golcü, geçtiğimiz cuma günü Mallorca'nın CEO'su Pablo Ortells ile geleceği konusunda görüştü.
KULÜPLE GÖRÜŞTÜ Vedat Muriç'in pazartesi günü de menajeriyle birlikte Mallorca ile görüştüğü ve geleceğini masaya yatırdığı belirtildi.
Mallorca'nın küme düşmesinin ardından İspanyol ekibinde kalmak istemeyen ve Fenerbahçe'ye dönmeyi planlayan 32 yaşındaki futbolcu, İspanyol ekibiyle bonservis konusunda ortak bir nokta bulmak için görüştü.
FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR Mallorca'nın, Vedat Muriç için 18 milyon euro istediği gündeme gelmişti. Mallorca'da geçen sezon 37 maçta süre bulan Vedat Muriç, 23 kez ağları havalandırdı.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23