• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Anne babası boşanmış kız çocuğunun başına gelen korkunç olay! Üvey annesi kaynar su döktü

Yeniakit Publisher
2020-01-29 19:30:00 -
Anne babası boşanmış kız çocuğunun başına gelen korkunç olay! Üvey annesi kaynar su döktü

Anne babasını boşandığı 14 yaşındaki kızın başından aşağı kaynar su döktüğü ileri sürülen üvey anne Y.T., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Vücudunda yanık oluşan kız çocuğu ise tedavi altına alındı.

İstanbul Ümraniye'de, 14 yaşındaki I.T., sömestr tatili için babası Mehmet Salih T. ile hamile ve 1 çocuk sahibi üvey annesi Y.T.'nin yaşadığı eve misafirliğe gitti.

Akşam yemeği yendikten sonra üvey annesi Y.T., kendisine yardım etmesi için I.T.'yi mutfağa çağırdı ve kızdan bulaşıkları makineye yerleştirmesini istedi.

Genç kızın üzerine kaynar su döküldü

I.T., kirli bulaşıkları makineye yerleştirdiği sırada tezgahın üzerinde bulunan demlik içindeki kaynar su, 14 yaşındaki I.T.'nin başından aşağı döküldü.

 

Şikayetçi oldukları üvey anne serbest bırakıldı

I.T.'nin annesi Kesra Yılmaz, olayın kasıtlı yapıldığını söyleyerek Y.T.'den şikayetçi oldu. Y.T., gözaltına alınarak Ümraniye Şehit Numan Şeref Datlı Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.T.'nin, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

3 kez ameliyat oldu

Başında ve vücudunda yanıklar oluşan genç kız, hastanede tedavi altına alındı. 3 kere ameliyat edilenn I.T.'nin, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık tedavi bölümündeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

"Tekme attı"

Hastanede tedavisi süren I. T., üvey annesinin ona şiddet uyguladığını belirterek, "15 tatil için babamın yanına gitmiştim. Üvey annem ile birlikte kalıyorlar. İlk gittiğimde bana iyi davrandı. Ama ikinci gittiğimde özel bölgeme tekme attı. Ondan sonra 'Ne yapıyorsun?' deyince, bana güldü, kahkaha atmaya başladı. Sonra acıdığını söyledim, oturdum. 'Şaka yaptım bir tanem.' dedi." diye konuştu.

"Tavayı bulaşık makinesine koyduğum gibi başımdan aşağı kaynar su döktü"

Genç kız, bir sonraki gün hep beraber yemek yediklerini söyleyerek, "Babam sabah 10.00'da işe gidip, akşam 10.00'da işten geliyor. Ondan sonra akşam 10.00'da bir gün sonrasında babam geldi. Oturduk, yemek yedik. Ama yemek boyunca çaydanlıkta su vardı, tüpteydi. Yemeğimizi yerken, yemek olurken çaydanlık hala kaynıyordu. Yemeğimizi yedik, gittik mutfağa. 'Bana yardım edebilir misin?' dedi. Zaten gittiğimden beri bana yaptırıyordu. Yapmasında değilim de 'yap' dedi yaptım. Ondan sonra gittim bulaşık makinesindeki eşyaları dizdim. Sonra bana 'Yediklerimizi de yerleştir' dedi. Ben de yerleştirdim ama o orada hiçbir şey yapmıyordu. Tüpte çaydanlık vardı, eli de çaydanlıktaydı. Yerleştirmeye başladım. Bana bir tava verdi ve bulaşık makinesine yerleştirmemi söyledi. Yerleştirdim, kapağını kapattım, çıkıyordum. Bana böyle konulmayacağını söyledi. Çıkardı tekrar elime verdi. Bulaşık makinesine koydum, koyduğum gibi başımdan aşağı kaynar su döktü." dedi.

"'Bana bir şey olursa beni bu konumdan bulursun' demiş"

I.T.'nin annesi Kesra Yılmaz da "Pazar günü okullar tatil oldu. Benim kızım, 'Ben babamı özledim babamın yanına gitmek istiyorum' dedi. Ben de 'Yok kızım gitme ne gideceksin' dedim. O da 'Yok anne ben çocuğu da çok özledim. Bebeği görmek istiyorum bebeğe hediye de aldım.' dedi. 'Tamam kızım git' dedim ben de. Pazar günü babası Taksim'e geliyor. Taksim'den alıyor Ümraniye'ye gidiyorlar. Kızımı aradım 'Ne yapıyorsun?' dedim, 'Ben evdeyim, biz eve geldik anne' dedi. 'Bebeği de çok tatlıymış anne kardeşime benziyor.' dedi. Babası işteyken kıza tekme atıyor. Babasını arıyor, 'Baba bu kadın bana tekme attı.' diyor. Babası da 'O sana şaka yapmıştır, tekme atmamıştır.' diyor. Teyzesini aramış, 'Ben sana bu konumu atıyorum. Bana bir şey olursa bu konumda beni bulursun.' demiş" diye konuştu.

"Babası 'Söyleme annen eşime zarar verir' demiş"

Yılmaz, "O gece akşamı da yemek yiyorlar. Babası salondaymış. Bulaşık makinesini açıyor. 'Git, bulaşıkları makineye yerleştir' diyor. I. bulaşıkları makineye yerleştirdiği zaman 'Bu yerleştirme olmamış tekrar diz bunları' diyor. Çay içecekler suyu da kaynatıyorlar. Çay ocağın üzerinde. Kızım eğilirken kaynar su bütün vücudunun üzerine dökülüyor komple kızım yanıyor. 2 gündür hastanede, haber vermediler bana. Kızımın telefonu da kapalı. Suyu bilerek dökmüş. Kız bayılmış yere düşmüş. Kafatasını sırtını komple yakmış. Kızı hastaneye getiriyorlar. Babasına 'Beni kadın yaktı' diyor. Babası da 'Söyleme, annen eşime zarar verecek. Sen, bulaşık makinesinin üzerinde ocak varmış, ocağın üzerinde çaydanlık varmış, ben makineyi açarken üzerime geldi dersin' demiş. Kimi arıyorsak herkese böyle söylüyorlar, yalan konuşuyorlar. İlk ifadesini böyle yazmış." ifadesini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

namert

BUNU KADIN TERÖRÜ DİYEMEZLER.... KADINLAR YAPARSA MEŞRUDUR.. ERKEKLER YAPARSA GAYRİMEŞRUDUR. BİLMEZMİSUNUZ... NE GÜNLERE KALDIK KILUBİK OLDUK HEPTEN...BEN KADINLARA DEĞİL, KADINLARI BAŞIMIZA, BİRER KIRAL YAPAN ERKEK ADINDAKİ İNSANLARA BİRAAAAZ KIZAYRUM O KADARCIK.

SUZAN

VE O KADIN SERBEST BIRAKILDI!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23