• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'nın göbeğinde aç, kimsesiz, evsiz... 'Son günlerimde insan gibi yaşayabileceğim bir yer istiyorum'

Yeniakit Publisher
2020-05-30 20:16:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Ankara'da sokakta yaşayan akciğer kanseri hastası Adnan Çığ, "Son günlerimde insan gibi yaşayabileceğim sığınacak bir yer istiyorum." dedi.

Taha Emre ÖZDEMİR / yeniakit.com.tr

Ankara'nın en merkezi konumu Kızılay'da sokakta yaşayan Adnan Çığ, yeniakit.com.tr aracılığıyla yetkililere seslendi. Akciğer kanseri hastası Çığ'ın, "Son günlerimde insan gibi yaşayabileceğim sığınacak bir yer istiyorum." sözleri yürek burktu.

Kendisine kısa bir süre önce akciğer kanseri teşhisi konulan Çığ'ın yağışlı günlerde AŞTİ'de, yağışsız günlerde Kızılay'da ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de Sincan'da kaldığı öğrenildi.

Çığ'ın yaşadığı zorluklara şahit olan çevre esnafı da yetkililere seslenenerek yardım eli uzatılması çağrısında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Kim bilir bu gariban gibi nice on binlerce mağdurlar var.

dumanlı

Altın çağını yaşadığı söylenen Türkiye manzarası bumu olmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23