• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara'da büyük vurgun sonrası kaçamadılar!

Yeniakit Publisher
2018-06-09 08:23:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ankara'da büyük vurgun sonrası kaçamadılar!

Ankara'da bir iş yerinin deposundan 1 milyon TL tutarında malzeme çalan şahıslar, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu, çalıntı malzemelerle birlikte yakalandı.

Keçiören ilçesinde depo olarak kullanılan bir yerden, 1 milyon TL değerinde 20 bin pijama takımı ve 10 bin çift ayakkabı çalınması olayıyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince inceleme başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda depoyu 5 kişinin kamyonet kiralayarak soyduğu tespit edildi. Şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyon neticesinde 5 şüpheli kıskıvrak yakalanırken, çalınan malzemeler de ele geçirildi. 1 milyon TL tutarındaki malzemeleri sahibine teslim eden ekipler, hırsızlık zanlısı 5 şahsı ise adli mercilere sevk etti. Hakim karşısına çıkarılan şahıslar, adli kontrol kaydıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Öte yandan, Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinin yaptığı çalışmalarda ise Altındağ ilçesi Ulus mevkisinde bulunan otobüs duraklarında otobüse biniş aşamasında oluşan kargaşadan yararlanıp cep telefonu çalan Aydın T.'nin, emniyet mensuplarının takibi ile tespit edilerek yakalandığı bildirildi. 

Telefonunun çalındığının farkına varan mağdur vatandaş ve otobüste bulunan diğer yolcular tarafından linç edilmek üzereyken emniyet mensupları tarafından kurtarılan yankesici, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23