• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankara Barosu hacklendi! Dikkat çeken mesaj

Yeniakit Publisher
2020-04-27 17:11:00 -
Ankara Barosu hacklendi! Dikkat çeken mesaj

Ankara Barosu'nun, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a karşın açıklamasından sonra baronun web sitesi hacklendi. Siteye giren kullanıcılar "Zina haramdır ve eşcinsellik sapkınlıktır" yazısıyla karşılaştı.

Zinanın haram olduğunu ve eşcinselliğin sapkınlık olduğunu hutbesinde dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a karşı Ankara Barosu, "Diyanet İşleri Başkanının açıklamasını ibretle izledik" açıklamasında bulunarak skandala imza attı.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada milyonlarca kişi Ankara Barosu'nun açıklamasını kınayarak Ali Erbaş'a desteklerini dile getirdi. Twitter üzerinden yüzbinlerce atılan tweetle #AliErbasyalnızdeğildir isimli tag Türkiye gündemine oturdu.

Web sitesi hacklendi

Milyonlarca kişi tarafından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a destek mesajları atılırken, Ankara Barosu'nun resmi web sitesi de ankarabarosu.org.tr hacklendi. Siteye giren kullanıcılar "Zina haramdır ve eşcinsellik sapkınlıktır" yazısıyla karşılaştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Izmin

Kesin CHP yapmistir.

ali

unvanini onune gelene haksiz kullandiran baronun vardigi nokta... bir zamanlar darbeci baro yakistirmasi yapilmisti, simdi buna ne derler acep:))
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23