• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alparslan Kuytul'un sohbet sırasındaki o anları dehşete düşürdü! 'Telafisiz şeyler yaşanabilir'

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Son dönemde siyasi mesajlar vermekten geri durmayan Alparslan Kuytul'un bir sohbet sırasında cemaat üyelerini azarladığı anlar görenleri dehşete düşürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasıyla ilgili olarak 'Yapılan adaletsizlikler İslam’a mal edilir oldu, bunun da bir vebali var' yorumunda bulunan Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul'un bir sohbet sırasında çocuklar yüzünden cemaati azarladığı anlar tepki çekti.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Fatih Tezcan, "Bu şahıs normal değil. Bu şahıs ve grubu hakkında soruşturma başlatılmalı çünkü içeriden ihbar geliyor. Mağdurlarıyla temasa geçilip gereği yapılmalı yoksa telafisiz şeyler yaşanabilir" yorumunda bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sahi1453

Nasilki , Allah islamoglunun hilesini ortaya çıkardı, asıl yüzünü ümmete gösterdi, bu ve buna benzer, kardinaltoreniyle gomulenleri de Allah görüyor ve zamanı gelince asıl yüzlerini ortaya çıkarıyor. Bununda olacağı o sonunda.

zaman

bunun hakkında nusayridir diyiyrlar sahtekarlık yapıp münafıklık yapıp müslümanları bir birine düşürüyor köpek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23