• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya Türkiye’nin bu misillemesini konuşuyor!.. Tam 59 Alman casusu tutuklandı

Yeniakit Publisher
2020-01-21 19:11:00 -
Almanya Türkiye’nin bu misillemesini konuşuyor!.. Tam 59 Alman casusu tutuklandı

Almanya Dışişleri Bakanlığı Türkiye'de 59 Alman vatandaşının tutuklu olduğunu, 74'ü hakında da yurtdışına çıkış yasağı bulunduğunu açıkladı.

 yeniakit.com.tr 

Türkiye’yi casus cennetine çevirmeye çalışan Almanya’nın planını İçişleri Bakanlığı bozdu. Türkiye’de adli kontrol tedbirleri kapsamında yurtdışına çıkış yasağı konan Alman vatandaşlarının sayısı arttı. Almanya Dışişleri Bakanlığı Türkiye'de 74 Alman vatandaşı hakkında yurtdışına çıkış yasağı olduğunu açıkladı. Ağustos ayında Türkiye'de yurtdışına çıkış yasağı bulunan Alman vatandaşlarının sayısı 38, Kasım ayında ise 55 olarak kaydedilmişti.

Alman suçunu itiraf etmedi ama…

Resmi rakamlara göre Türkiye'de 59 Alman vatandaşı tutuklu bulunuyor. Kasım ayında bu sayı 60 olarak açıklanmıştı. Almanya Dışişleri Bakanlığı bu kişilerden kaçının terör suçlaması ya da Cumhurbaşkanı'na hakaret gibi siyasi gerekçelerle tutuklandığı konusunda ise bir açıklama yapmazken, bu kişilerin Türkiye’de casusluk faaliyetleri kapsamında tutuklandığı tahmin ediliyor.

Ankara’ya çoklu savaş!

Almanya’da İslam toplumuna hizmet veren Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) adeta savaş açan Berlin yönetimi, ülkedeki Müslüman toplumuna adeta nefes aldırmıyor. DİTİB personeline adeta ajan muamelesi yaparak ülkede paralel ve sapık bir İslam inancı oluşturmaya çalışan Merkel yönetimi, bu proje için başta FETÖ olmak üzere sapık yapılanmaları kullanıyor. Almanya’nın Türk İslam karşıtlığı kendi ülkesiyle sınırlı kalmıyor. Diğer taraftan Türkiye’deki vakıflara para aktaran Almanya, PKK içinde de uzun yıllar aktif olmaya çalıştı. Bir taraftan Türkiye’den kaçan FETÖ’cülere ev sahipliği yapan Almanya, diğer taraftan da Türkiye’ye ajanlarını göndererek Türkiye’de etkin olmaya çalışıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Alayınız gelin

Alp

Siyaset çok önemli. Bu konular da dahil, satranç oyunu gibi hareket etmeli. Elinde muhakkak kozun olmalı. Olmadı o kozu edinmeli, düşmanın diliyle konuşmalı, onu kendi silahıyla vurmalı. Zira en etkili vuruş; düşmanı kendi silahıyla vurmaktır...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23