• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alkollü kadın, taksiciye saldırdı

Yeniakit Publisher
2020-06-04 11:26:00 -
Alkollü kadın, taksiciye saldırdı

Adana'da bir taksici, alkollü kadını aracına almak istemedi. Yaşananların ardından alkollü kadın, bıçak çekip aracın aynalarını kırdı.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde iddiaya göre, taksi durağına gelen S.K. adlı kadın, taksici Servet Tarhan'a, kendisini eve götürmesini söyledi.

Ancak Tarhan, kadını, alkollü olduğu gerekçesiyle aracına almadı. Öfkelenen kadın, yanında taşıdığı bıçağı çıkarıp, Tarhan'ın üzerine yürüdü ve "Beni götüreceksin, yoksa seni öldürürüm" diye tehdit etti. Daha sonra taksiye saldıran S.K., aracın aynalarını kırdı. Taksicilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, S.K.'yi gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifadesi alınan ancak kadından şikayetçi olmayan Tarhan, "Kadını tanımam etmem. Götürmemi istedi, götürmeyince de aynaları kırdı. Uğraşamam, bu nedenle şikayetçi olmadım" dedi. Görgü tanığı taksici ise "Ortada bir şey yok. Duraktaki aracın iki aynasını kırmış. Gidip aynalarımızı taktıracağız" diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta Kocaeli'de doğum yapan kadını taksisinden indiren şoför ve İstanbul'da kadın yolcuyu yere yatırıp boğazını sıkan şoför nedeniyle son haftalarda taksiciler bir kez daha tepki toplamaya başlamıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

atakan699

o sarhos kadin gezici satanist garanti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23