• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit duyurdu! Sapkınların etkinliği iptal edildi

Yeniakit Publisher
2019-12-07 18:57:00 -
Akit duyurdu! Sapkınların etkinliği iptal edildi

Sapkın eşcinsel 'oyuncu' Çağla Akalın öncülüğünde gerçekleştirilmesi planlanan 'Trans Erkek Modellik Yarışması' gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

 Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr 

Travesti Çağla Akalın öncülüğünde gerçekleştirilmesi planlanan Trans Erkek Modellik Yarışması Akit Medya Grubu'nun gündeme getirdiği haberlerle kamuoyundan gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

Trans Güzellik Yarışması'nda kamuoyuna eşcinsel olduğunu açıklayan Murat Övünç ile birlikte, Seyhan Soylu, Doruk Doğrusöz, Senai, Munur Yıldız ve Salih Zülfüoğlu juri üyeliği yapacak.

Programı yapmakta direniyorlar

Yarışmanın yapılması için kiralanan mekanın sahibi gelen tepkiler sebebi ile salonun kiralanmasından vazgeçtiklerini söyledi. Eşcinsel sapkın organizatörlerin mekan arayışında oldukları ve programı yapmakta direndikleri öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yapılması planlanan trans güzellik yarışmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Müdafa-i İslam Hareketi Genel Başkanı Erdem Özveren şunları söyledi:

'Kamu barışını ihlal etmek istiyorlar'

"Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesine göre; halkın belirli bir keimini diğer bir kesimin aleyhine kin ve düşmanlığa alenen sevk etmek suçtur. Bu durumun kamu güvenliğini tehdit etmesi halinde 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası vardır. Yine TCK 216'ya göre halkın benimsenmiş olduğu dini değerleri alenen aşağılayarak kamu barışını ihlal etmek; asgari 6 ay olmak üzere 1 yıla kadar hapis cezasını gerektirir.

Hal böyle iken azgın bir azınlığın toplumun büyük bir bölümünü aleni bir şekilde kin ve düşmanlığa sevk etmesi haliyle kamu barışını bozmaya yönelik bir adımdır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

Yavaş yavaş alıştıra alıştıra toplum ahlakını bozma projelerine dur demek lazım.İstanbul sözleşmesi iptal edilsin.Avrupanın desteklediği kreş modeline dur denilmeli.Aileler düzenini bozan her türlü projeler durdurulmalı.

celil yağmuroğlu

AKİT AİLESİNDEN ALLAH RAZI OLSUN İYİ Kİ VARSINIZ ..HER ZAMAN YANINIZDAYIZ ..BÜYÜK BİR BAŞARI..ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN YA RABBI..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23