• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Mücahit Birinci’den Kılıçdaroğlu’na tepki!

Yeniakit Publisher
2022-09-30 16:32:00 -
AK Partili Mücahit Birinci’den Kılıçdaroğlu’na tepki!

Devlete değil de PKK’nın söylemlerine itibar eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci’den tepki geldi.

YENİ AKİT  ANKARA

PKK’nın söylemleri üzerine Mersin’de polisevine saldıran teröristlerle ilgili DNA test parolarının yayınlanmasını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci’den tepki geldi.

Birinci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Teröre düşen, PKK'ya sarılır. Bunlar PKK yalanına inanır, devlete inanmaz. Tekraren gerçeği aktarıyorum: Bunların ‘gazetecidir cezaevinden çıkarılması lazım’ diye raporlarında listeledikleri terörist, kahraman bir polisimizi şehit etti. Bunun altında ezileceksiniz. Bu ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanı, PKK'nın ‘arkadaşımız yaşıyor, görevinin başında’ beyanını referans aldı. Diyorum hep. Bu zatın içinde ‘Dersim’in öfkesi var, devlete bakışı bu. Sayın Soylu doğru ifade etmiş. Şimdi Kılıçdaroğlu'nun, ölmediğine inandığı ve sahiplendiği terörist Dilşah'ın görevinin ne olduğunu açıklaması lazım” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zeynel

Yaa adam direkt pkk sözcüsü vekilliği düşürülmeli ve yargılanmalı 

kafkas

onlarin devleti yok olsa fransaya yunanistana abdye sikayet edermi onlarin devleti kadiliktidar olsalar bile talimatlar kandilden artik ataturke degil kandile selam duruyorlar ist. il baskanlari ataturk icin ileri geri konusuyorda hic oralibile olmuyorlar bunlarin dedeleri resmi dairelerden paralardan resmini kaldiranlarn torunlari yol ayniyol bunlari da ayakta tutan ataturkculer yaaaa ne periz ne lahana tursusu gibi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23