• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'li Açıkkapı: Pis işleri tek tek ortaya dökülen CHP bu millete hesap verecek!

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
AK Parti'li Açıkkapı: Pis işleri tek tek ortaya dökülen CHP bu millete hesap verecek!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, CHP'li belediyelere yönelik soruşturmalara ilişkin "Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız yargısı, CHP'nin pis işlerini tek tek ortaya çıkardıkça pisliğe bulaşan belediyelerinizle birlikte millete hesap vereceksiniz" dedi.

Açıkkapı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında CHP’li Antalya Manavgat Belediyesi'ne yönelik soruşturmaya ilişkin "Belediyelerdeki hırsızlıkların bir bir ortaya çıkması, ihalelerdeki usulsüzlükler, yolsuzluklar, konserlere akıtılan milyonlarca lira derken; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin içerisindeki çürümüşlüğe müdahale edip, hırsızları kulağından tutup atmak yerine aziz milletimizin bağrından çıkan, devletimizin lideri, ümmetin umudu Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor, Gençlik Kollarımıza çirkin ithamlarda bulunuyor. Kendilerini en güçlü şekilde kınıyoruz" diye konuştu.

CHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız yargısını tanımadığını ve kendi kirli düzenini aklamak için yargıyı hedef aldığını söyleyen Açıkkapı, "Unutmayın bu milletin vicdanında da, mahkeme salonlarında da kirli düzeniniz yerle bir olacak. CHP'nin rant ve yolsuzluk bataklığına dönmüş belediyelerini aklamak için demokrasi naraları atmanız beyhudedir. Sizin demokrasi dediğiniz şey, belediye kasalarını partinizin kasası gibi kullanmak, ihaleleri yandaşlarınıza dağıtmak, belediyeleri aile şirketine çevirmektir" sözlerini sarf etti.

CHP'nin hırsızlıkla, rantla, yolsuzlukla özdeşleşmiş belediye zihniyetini örtmek için yargıya saldırdığını ifade eden Açıkkapı, "Ama Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız yargısı, CHP'nin pis işlerini tek tek ortaya çıkardıkça pisliğe bulaşan belediyelerinizle birlikte millete hesap vereceksiniz" şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kemal

Allaha yemin ederim bu halkın umrunda değil hak kira gıda dogal gaz elektirik kredi borcuna düşmüş akit milli medya akit sen bunları gündem yap Allahtan biraz kork gerçekten işin gücün chp vaktini chp ayırcana halkın dertlerini manşet atta reisiniz duysun dicem ama sende haklısın anladın sen niye haklı oldunu bu yorumu kesmeden koy bakalım

davut

önce siz bir hesap verin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23