• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye Berat Albayrak tepkisi

Yeniakit Publisher
2021-02-21 20:34:00 - 2021-02-21 21:05:27
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye Berat Albayrak tepkisi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan algı operasyonuna tepki göstererek, CHP yönetiminin iftira siyasetine başvurduğunu söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden CHP'nin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan linç kampanyasına tepki gösterdi. 

İşte Çelik'in o açıklamaları:

CHP yönetimi siyasi alanda tam bir siyasetsizlik, ekonomi alanında tam bir cehaletle konuşmaya devam ediyor. Resmî hesaplarından yaptıkları açıklamalarda hala siyasi iftira atarak ve aile değerlerini hedef alarak Sn Berat Albayrak’a saldırmaya devam ediyorlar.

CHP’nin Sn Albayrak’ı hedef alan kirli dili, bir iftira furyası ile birlikte linç kampanyasıdır. CHP’nin bu çirkin dilini kınıyoruz, Türk siyasetine yakışmadığını ve iftira kampanyası olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

CHP adına konuşanları hergün farklı bir yalan ve iftira kampanyası ile gündeme gelmek yerine, ana muhalefet sorumluluğu ve ağırlığına yakışacak “temiz siyaset”e davet ediyoruz. Aksi halde kendi kendilerine iftira siyasetini yakıştırmaya devam edeceklerdir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ne olmuştu?

CHP ve yandaş medyası tarafından Türkiye ekonomisine yönelik yeni bir algı operasyonu başlatıldı. Merkez Bankası'nın rezervlerini tartışma konusu eden CHP Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a karşı bir kara propaganda başlatarak iftiralarla saldırdı.

Berat Albayrak, rezervlerin buhar olduğuna yönelik çirkin iftira kampanyalarına karşı harekete geçti ve mesnetsiz iddialara ilişkin tazminat davası açtı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Arıkan

Berat Albayrak yokken doların da hic keyfi yok• Kendisini özlüyoruz

Aslan

Saygıdeğer sözcüm davet den ahlak dan şeref den onur dan hale bunlardan böyle kutsal şeyleri beklemek çok iyi niyetli olmak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23