• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"AK Parti ömrünü tamamladı" demişti! Metiner'e AK Parti'den dikkat çeken cevap

Yeniakit Publisher
2019-08-16 10:51:00 -
"AK Parti ömrünü tamamladı" demişti! Metiner'e AK Parti'den dikkat çeken cevap

AK Partili eski vekil Mehmet Metiner'in geçtiğimiz günlerde söylediği "Eski AK Parti ömrünü tamamladı" sözlerine AK Parti'den cevap geldi. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı Metiner'in sözlerine ilişkin "Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır.” dedi.

AK Partili eski vekil Mehmet Metiner, geçtiğimiz günlerde yeniakit.com.tr'ye yaptığı açıklamalarda AK Parti'ye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yeni bir partinin kurulması gerekiyor. Yenilenmiş bir AK Parti'ye değil yeni bir AK Parti'ye acilen ihtiyaç var” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından FOX Ana Haber’e konuşan AK Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı, “Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır” ifadelerini kullandı.

"İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır"

Mehmet Metiner’in değerlendirmelerini iyi niyetli sözler olarak niteleyen Bostancı, AK Parti ömrünü doldurdu sözlerine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Yalnız partilerin ömürlerine ilişkin kararı halk verir. AK Parti, 600 milletvekili olan parlamentoda 295 milletvekili çıkarmış bir siyasi partidir. Dolayısıyla halkımız AK Partinin ömrüne ilişkin kararını halkımız çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. AK Parti aynı şekilde kendi kusurlarını azaltmak, meziyetlerini çoğaltmak istikametinde Türkiye’nin bütün akıllarından faydalanma yolunda çabayla siyasal hayatına devam etmektedir. Mehmet Metiner bizim arkadaşımızdır, AK Partilidir. İyi niyetli bir değerlendirme yapmıştır.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TURAN

Yeni partinin kuruluşunu iple çekiyorum.Neden mi?Bir davanın içindeyim deyipte ikiyüzlü insanları n kimler olduğunu göreceksiniz.Bir gemiyi önce fareler terkeder bakalım kimler gemiyi terkedecek.

Osman K.

Milletvekili iken Reisin dalkavuğu ve ona buna özellikle akpartideki muhalif isimlere sataştırdığı bir adamdı. Tekrar aday yapılmayınca yeniden bir post kapabilmek için aynı görevi gönüllü olarak dışarıdan sürdürüp reis dalkavukluğuna devam etti. Herkese istişare kurullarında ve kamu bankalarında arpalıklar dağıtılırken kendisine bir şey verilmeyince dişlerini göstermeye karar vermiş anlaşılan. Reisin etrafında bulundurduğu karakterlerden biri işte.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23