• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti açıkladı! ‘Üçüncü ittifak’ı işte onlar kurduruyor!

Yeniakit Publisher
2022-01-25 22:23:00 -
AK Parti açıkladı! ‘Üçüncü ittifak’ı işte onlar kurduruyor!

TBMM Anayasa Komisyon Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, resmi sosyal medya hesabından, “üçüncü ittifak”a ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu. Bozdağ, ‘üçüncü ittifak’ın millet ittifakının bir parçası olduğunu söyledi.

‘Üçüncü ittifak’ tartışmaları devam ederken, Bekir Bozdağ yapıyı deşifre eden açıklamada bulundu.   

 “Millet ittifakının seçim stratejisinin bir parçasıdır”

Bekir Bozdağ, resmi sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“Millet ittifakı,üçüncü ittifakı kurduruyor. Üçüncü ittifak,millet ittifakının seçim stratejisinin bir parçasıdır. Esasında millet ittifakı ile üçüncü ittifak aynı ittifaktır. Farkları; sadece adları ve amblemleridir.”

Kılıçdaroğlu “Demokrasilerde 3’üncü ittifak da olabilir” demişti

Kılıçdaroğlu, Millet ve Cumhur İttifakı'nın dışında 3'üncü bir ittifakın kurulmasına ilişkin değerlendirilmesinin sorulması üzerine, "Demokrasilerde 3'üncü ittifakta olabilir. İki ittifakın dışında kalan ya da iki ittifaka mesafeli olan diğer partiler bir araya gelebilirler ve bir 3'üncü ittifakı oluşturabilirler. Demokratik standartlarımızın gelişmesi açısından, demokrasinin daha sağlıklı bir zeminde yürümesi açısından önemsiyorum, önemlidir" ifadesini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HDP’li Buldan: Demokratik bir ittifak kurmalıyız!

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, Buldan, parlamento seçimlerinde Millet İttifakı'na ihtiyaçları olmadığını vurgulayarak, "Millet İttifakı dışında kalanlar, gri alanda kalanlar ve toplumun farklı kesimlerinin oluşturacağı daha demokratik bir ittifak kurmalıyız. İktidarın sandalye sayısını düşürmeliyiz." demişti. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serhat

Zor çok zor bir seçim olacak. Bu ekonomi ve bu faturalarla. Bir litre benzin 15 tl askari ücret 250 litre benzin alı yor avrupada ise tam bir ton benzin alıyor. İnsanların alım gücü bitti. Faturalar kira gibi oldu. Sizde farkındası nız elektrik zammı yok etti milleti güneş balçıkla sıvaamıyor cepler boş

Yolun sonu görünüyor.

Yolun sonu görünüyor.20 yıllık düzen bitti Anaptan hızlı dağılacaksınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23