• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aileler bu habere dikkat! Aptamil ile ilgili bir skandal daha patlak verdi

Yeniakit Publisher
2019-12-13 17:16:00 -
Aileler bu habere dikkat! Aptamil ile ilgili bir skandal daha patlak verdi

Anne sütünü değersizleştiren kampanyasında UNICEF, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Sağlık Bakanlığı’nın da ismini kullanarak karını 3 senede %15 arttıran Aptamil'in ürünlerinin, 2014 yılında GDO'lu olduğu gerekçesi ile toplatıldığı ortaya çıktı.

 Taha Emre Özdemir  Yeniakit.com.tr 

Yeni nesli LGBTİ tuzağına çekmek amacı ile internet siteleri üzerinden sapkın makaleler yayınlayan Fransız menşeili Aptamil mama firmasının ürünlerinin GDO'lu olduğu gerekçesi ile 2014 yılında piyasadan toplatıldığı ortaya çıktı.

T.C Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 24 Mayıs 2014 tarihli duyurusunda şu ifadeler kullanılmıştı:

"İnternet sitemizde yer alan bir bebek maması firmasına ait ithal bebek mamasında GDO tespit edilmesine yönelik bilginin kamuoyuna açıklanmasına ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu bebek mamasının ithalat kontrollerinde GDO analizi yapılmış GDP tespit edilmediğinden ithalatına izin verilmiştir. Ancak piyasa denetimlerinde GDO tespit edildiğinden bebek mamalarının toplatılması sağlanmış ve ilgili firma hakkında hukuki süreç başlatılmıştır."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Aptamil çocukları zehirleyen kampanyasında UNICEF, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı'nın da adını kullanarak 3 yılda karını yüzde 15 arttırmış, firmaya gelen tepkiler üzerine UNICEF 'kampanyayı desteklemiyoruz.' açıklaması yapmıştı. DSÖ ise Danone'nin kendi logolarını kullanma izni olmadığını duyurmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih

Aptamil ürünleri toplatılınca laktamil ismini alarak o ürünleri satmaya devam etti.

mustafa

ÜRÜNÜNÜN ÜSTÜNE KOCA HARFLERLE APTAL YAZACAKSIN SONRA TÜM APTALLARA SATACAKSIN BÜYÜK BAŞARI.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23