• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aile düşmanı feministlerden Akit TV canlı yayınında Sema Maraşlı'ya saldırı girişimi!

Yeniakit Publisher
2019-10-17 07:07:00 - 2019-10-17 08:01:53
Aile düşmanı feministlerden Akit TV canlı yayınında Sema Maraşlı'ya saldırı girişimi!

Akit TV'de yayınlanan Söz Meydanı programına konuk olan yazar Sema Maraşlı'nın ailenin korunması adına verdiği mücadeleden rahatsızlık duyan feminist 'Kadın Kolektifi' üyesi 3 kadın, program sürerken yazar Maraşlı ve devlet aleyhine sloganlar atarak Akit Medya binasına zorla girmeye çalıştı.

Akit TV'de yayınlanan Söz Meydanı programına konuk olan yazar Sema Maraşlı'nın ailenin korunması adına verdiği mücadeleden rahatsız olan feminist 'Kadın Kolektifi' üyesi 3 kadın, yazar Maraşlı ve devlet aleyhine sloganlar atarak Akit Medya binasına girmeye çalışırken gözaltına alındı.

Akit TV'nin sevilen programı Söz Meydanı'nın dün akşamki konukları Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ile yazar Sema Maraşlı oldu. Muhammet Binici'nin sunduğu program devam ederken Akit Medya önüne gelerek yazar Maraşlı ile devlet aleyhinde sloganlar atan sözde kadın savuncuları, Akit Medya güvenlik görevlileri ile bina önünde bekleyen polis memurlarınca sakinleştirilmeye çalışıldı.

İkna çabalarına rağmen gittikçe saldırganlaşan sözde kadın savunucusu feministler, binaya girmek istedi. Bunun üzerine gruba müdahale eden polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına aldı.

'Katil devlet' diye bağırdılar

Yazar Sema Maraşlı ile Akit Medya aleyhinde slogan atan feministler, sözde kadın hakları savunuculuğu maskesiyle çığlık çığlığa attıkları 'katil devlet' sloganlarıyla devleti de hedef aldılar.

Türk aile yapısını bozarak toplumu temelinden dinamitlemek isteyen oluşumlara karşı Akit Medya'nın verdiği yayıncılık mücadelesi kararlılıkla devam edecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

dunku garo paylan ozgurce konussun diyen bugun bu saldiriyi destekleyen sahtekarlar nerede

Defolun bu ulkeden

Si... Tırın gidin madem bu devlet katil it sürüsü bunlar modern ülkelerde yaşasinlar feminist mis
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23