• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan'dan olay Ali Babacan yazısı! "Mıy mıy da mıy mıy"

Yeniakit Publisher
2019-11-08 10:40:00 - 2019-11-08 10:54:21
Ahmet Hakan'dan olay Ali Babacan yazısı! "Mıy mıy da mıy mıy"

Ahmet Hakan, yeni parti kuracağı yönündeki gelişmelerle gündemden düşmeyen Ali Babacan'ı pasiflikle eleştirerek siyasette yeni bir şey getirmediğini sadece "mıy mıy" yaptığını söyledi.

Partisini yakında açıklaması beklenen Ali Babacan'ın sessizliği merak konusu oldu. Yakın dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamada bulunmayan Babacan, pasiflikle eleştiriliyor.

Babacan'a son dönemin en sert tepkisi de Hürriyet'in başına geçen Ahmet Hakan'dan geldi. Bugünkü yazısında onun nasıl yükselişe ve düşüşe geçtiğini kaleme alan Hakan'ın sert eleştirileri dikkat çekti.

İşte Hakan’ın yazısından o bölüm;

YÜKSELİŞİ: Gizemli durdu... Bir şeyler yapacakmış gibi bir hava yaydı... Gözlerin kendisine çevrilmesine yol açtı... Ciddiye alındı... Merak edildi... Dikkatle gözlendi, merakla izlendi... “Davutoğlu değil de sen asıl Ali Babacan’a bak” dedirtti... Abdullah Gül’ü arkasına aldı... Değişik mahfillerde konu oldu... Rüzgâr yakalamış gibi bir eda takındı... Ve yükselişi böyle başladı.

DÜŞÜŞÜ: İlk kez kapsamlı bir röportaj verdi... Verdiği bu ilk röportajda... Hiçbir şey dememeyi başararak, sadece “mıy mıy da mıy mıy” diyerek, kimseyi ürkütmeme çabasına girerek, esaslı tek bir cümle kurmayarak, hesapçı kararsızlığını hissettirerek, memleket meseleleriyle ilgili farklı hiçbir açılım getiremeyerek... Fena halde düşüşe geçmiş oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BUHAR OLUŞU: Barış Pınarı harekâtı yapıldı... Kendisinden tek bir kelime bile gelmedi. Dünyada herkes Türkiye’yi konuştu... Kendisinden ses seda çıkmadı. Ankara Mutabakatı imzalandı... Minnacık bir tutum bile almamayı tercih etti. Soçi Mutabakatı imzalandı... “Tık” bile dememeyi tercih etti. Ve bu son tepkisizlik abidesi haliyle de... Buhar olup gökyüzüne doğru uçup gitti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Simyager

Bu arkadaşın çalıştığı kurum AKP'ye geçtikten sonra, yeni bir dönüş illa ki olacaktı. Çünkü U dönüşleri arkadaşın meşrebindendir. 

Heyecanla başlayan bir hikayenin veciz bir özeti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23