• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan ile Gökhan arasındaki atışmada yeni perde

Yeniakit Publisher
2019-11-03 11:00:00 -
Ahmet Hakan ile Gökhan arasındaki atışmada yeni perde

Bir vatandaşın metroda Kemalistlerin tahrikine maruz kalması sonrası Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile CHP’li şarkıcı Gökhan Özoğuz arasındaki gerilim devam ediyor.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile CHP’li şarkıcı Gökhan Özoğuz arasında gerilim büyüyor.

Geçtiğimiz günlerde metroda bir vatandaşın Kemalistler tarafından tahrik edilmesini yorumlayana CHP’li şarkıcı Gökhan Özoğuz’a Ahmet Hakan’dan cevap gelmişti. Hakan, 'Athena Gökhan’a açık mektup' başlıklı yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Metroda tacize uğradığı iddia edilen sarıklı cübbeli adamla ilgili olarak… ‘Bunun laiklik ve Cumhuriyet düşmanı olduğu kesin’ demişsiniz. Yapmayın bunu Athena Gökhan Beyefendi. Çünkü bu yaptığınızla… Mesela uzun saçlı, küpeli, marjinal kıyafetli birini gördüğünde ‘Bunun din ve Allah düşmanı olduğu kesin’ diyen bir yobazın yaptığı arasında zerre kadar fark yoktur. Hakkaniyet duygusu olan vicdanlı insanlar… Karşılarındaki kim olursa olsun asla kılık kıyafetlerine bakarak, ‘Bu kişi kesinlikle şöyledir, böyledir’ diye hüküm vermezler. İlkesel olarak böyle yapmazlar. Kendilerine yakıştırmazlar böyle bir şeyi… Siz de yakıştırmayın Athena Gökhan Beyefendi.”

CHP’li Gökhan’dan cevap geldi

Twştter hesabından Ahmet Hakan’ın yazısına cevap cevap veren CHP’li şarkıcı Gökhan, “Ahmet bey mektubunuz için teşekkürler. Fakat tweet’in en önemli noktasını kaçırmışsınız. Ülkemizdeki siyasi konularla alakalı hızlı değişen şahıslardan dolayı öyle refleksler gelişmiş ki… En hassas olduğum ‘insan ayırma’ konusunda bile attığım tweet’i yorumlarken, tamamen tersi bir düşünce ile yazdığımı zannedebiliyor bazı kişiler. Ne üzücü! Keşke çamur at izi kalsın güruhunun mesajlarını okuyup böyle bir kanıya varmadan, bir kaç bölümden oluşan tweet’imi dikkatli okuyup öyle yorumlasaydınız” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cemal

bende kendisini kınıyorum küpeleri ve vucudunun heryerine yaptırdığı dövmeleri hiç hoş gelmiyor bana bunu düşünce özgürlüğü kapsamında söylüyorum

dumanlı

''En hassas olduğum ‘insan ayırma’ konusunda bile attığım tweet’i yorumlarken, tamamen tersi bir düşünce ile yazdığımı zannedebiliyor bazı kişiler''. Kişileri bir kez karşı ve düşman görmeyelim. Ondan doğru şeyler neşet edebileceğini düşünemiyoruz nedense.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23