• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Çakar maç sonrası ateş püskürdü: Burnundan fitil fitil gelecek

Yeniakit Publisher
2023-02-03 01:12:00 -
Ahmet Çakar maç sonrası ateş püskürdü: Burnundan fitil fitil gelecek

Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasında oynanan olaylı maç sonrası Ahmet Çakar'dan sert bir paylaşım geldi. Çakar maçın hakemi Ali Palabıyık'ı yerden yere vurdu.

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası Ahmet Çakar'ın yaptığı paylaşımlar gündeme oturdu. Hakem Ali Palabıyık'ı hedef alan Çakar, "Dün gece yediğin halt burnundan fitil fitil gelecek…" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarıyla damga vurduğu mücadele sonrası Ahmet Çakar'da büyük ses getiren bir paylaşım geldi.

"Kendini affettirmek için Fenerbahçe'yi yedin"

Çakar, maçın hakemi Ali Palabıyık'la ilgili paylaşımda bulunurken, "Ali Palabıyık, başta sen ve bazı Türk hakemleri ve bir kısım VAR çocukları. Hepiniz hokkabazsınız. Bak Palabıyık Ali. Sırf Galatasaray'la barışmak ve kendini affettirmek için Fenerbahçe'yi yedin. Batshuayi ve Samet'e yapılan bariz penaltıları görmene rağmen vermedin ..Yazık çok yazık." ifadelerini kullandı.

"Aynı haltı yedin"

Ayrıca Çakar, "Eyyy Ali Palabıyık. Yıllar önce Rize- Galatasaray maçında aynı haltı yedin. 3 ay önce Galatasaray - Alanya maçında aynı haltı yedin. Ama dün gece yediğin halt burnundan fitil fitil gelecek…" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Bırakın böyle abuk subuk yorumları ekran başında konuşmak kolay adam iyi bir maç yönetti sizin gibi yorumcular Türk futbolunu bu hale getirdiler

ŞAMİLCİ

bu hakemi fener maçlarına bi daha vermesinler böyle hakem olmaz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23