• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahlaksızlığı normalleştirmeye çalışmıştı, fişi çekildi! Fox TV'den beklenmedik karar

Yeniakit Publisher
2021-05-14 18:03:00 -

FOX TV'de yayınlanan ve bilinçaltına fark ettirmeden ahlaksızlığın işlendiği Mucize Doktor dizisinin ekranlara veda edeceği açıklandı. Yapım şirketi, otizmli bir doktor olan Ali Vefa'nın hayatını konu alan dizinin 64'üncü bölümde final yapacağını duyurdu.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ile Sinem Ünsal'ın paylaştığı dizi sezon sonunda ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

64. bölümde ekranlara veda edecek

Ahlaksızlığın normalleştirmeye çalışan sahneleriyle tepki toplayan Mucize Doktor dizisi 27 Mayıs Perşembe akşamı 64. bölümünün ardından ekranlara veda edecek.

Taner Ölmez, Sinem Ünsal ve Onur Tuna'nın başrollerinde yer aldığı Mucize Doktor dizisinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa'mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…" ifadeleri kullanıldı.

Ahlaksızlık meşrulaştırılmaya çalışılmıştı

Skandallarıyla gündemden düşmeyen FOX TV’nin dizilerinden “Mucize Doktor”un yayınlanan bir bölümünde skandal bir sahne yer almıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Her seferinde kadın haklarından dem vuran zihniyetin temsilcisi olan kanalda kadınların şerefi ayaklar altına alınmış ve skandal ifadelerle ahlaksızlık meşrulaştırılmıştı.

"1 milyon kere de olsa aldatmayı affedin" algısı

Söz konusu sahnede kadının kocasını affetmesi gerektiği söylenirken bilinç altı mesajla eşlerin birbirini aldatması ‘meşru’ ve ‘affedilebilir’ bir durummuş gibi lanse edilmişti.

Doktorun ‘affedin’ teklifine “Hata 90 kere mi yapılır” diyerek kocasının kendisini defalarca aldattığını söyleyen kadına verilen “1 milyon kez de yapılır” cevabı pes dedirtmişti.

Skandal sahne sosyal medyada da tepkilere neden olmuştu.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

diriliş

aldattınmıiaçıldınmı saçıldınmı zina yaptınmı cesur ve çağdaş oluyorsun. eeee nede olsa Avrupalaştık....

Mustafa

64 bölüm az değil zehirlemiş zehirleyeceği kadar. Tabiiki lümpen takımını.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23