Ağıtlar, feryatlar Arapça, Farsça, Türkçe… Zafer çığlıkları İbranice, İngilizce! Ak Parti Milletvekili Hasan Turan’dan çağrı! Gazze ve Beyrut’taki ateş Bağdat’ı, Şam’ı, Kahire’yi de yakacaktır
Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan İşgalci İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a yaptığı saldırı sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Turan, “Şayet ayrılıklar bir kenara bırakılıp birlikte hareket edilmezse Gazze ve Beyrut’taki ateş Bağdat’ı, Şam’ı, Kahire’yi de yakacaktır.” Dedi.
ÖZEL HABER YÜCEL KAYA
Gazze'de soykırım yapan katil İsrail, bu kez de Lübnan'a peş peşe saldırılar düzenliyor. Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta şiddetli patlamalar yaşandı. Saldırılarda çok sayıda bina yerle bir oldu. Hizbullah Lideri Nasrallah’ın akıbeti bilinmiyor.
İsrail saldırısı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan şöyle dedi;
“Siyonist işgal rejimi Lübnan’a bugüne kadarki en şiddetli saldırısını gerçekleştirdi.
Saldırı dünyadaki kanın, gözyaşının ve zulümlerin baş müsebbibi ABD’nin F-35 savaş uçakları ve mühimmatları ile düzenlendi.
Ortadoğu’yu ateş çemberine alarak büyük bir savaş çıkarmak isteyen Siyonistler ve destekçileri hala kana doymuyor.
Ağıtlar, feryatlar Arapça, Farsça, Türkçe…
Zafer çığlıkları İbranice, İngilizce…
Acılarımız ortak, medeniyetimiz ortak, duygularımız ortak.
Batı üç maymunu oynarken İslam ülkeleri yine cılız tepkiler vererek acziyetlerini ortaya koyuyor.
Müslümanlar için “Vahdet” bir rüya değil zorunluluktur. Şayet ayrılıklar bir kenara bırakılıp birlikte hareket edilmezse Gazze ve Beyrut’taki ateş Bağdat’ı, Şam’ı, Kahire’yi de yakacaktır.”
Hasan Turan bir de video paylaştı. İşte o video…


