• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten açıklama:

Yeniakit Publisher
2020-01-14 18:28:08 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'ten açıklama:

"Meksa Yatırım Afyon Belediyespor-Gaziantep Basketbol maçının ardından yaptığımız açıklamada, hiçbir hakemin ismini vermedik, federasyonumuzu hedef göstermedik"

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Meksa Yatırım Afyon Belediyespor-Gaziantep Basketbol maçıyla ilgili olarak sosyal medyada hiçbir hakemin ismini vermediklerini ve Türkiye Basketbol Federasyonunu (TBF) hedef göstermediklerini belirtti.

Zeybek, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun basın açıklamasının ardından yazılı açıklama yaptı.

Mehmet Zeybek, ING Basketbol Süper Ligi'nin 16. hafta maçında Meksa Yatırım Afyon Belediyespor ile Gaziantep Basketbol karşılaşmasında, hakemlerin verdiği hatalı kararların, salonda bulunan taraflı, tarafsız herkesin gözü önünde cereyan ettiğini savundu.

Maçla ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu eleştirinin, hiçbir şekilde hakaret içermediğini aktaran Zeybek, şunları kaydetti:

"Yine açıklamamızda hiçbir hakem arkadaşımızın da ismini asla vermedik, federasyonumuzu hedef göstermedik. Bu bağlamda bizim hiçbir kişi ya da kurumla sosyal medya hesaplarımız üzerinden olayı kişiselleştirip, diyaloğa girme amacımız olmamıştır, olamaz da. Basketbol camiasının paydaşı olarak sporumuzun gelişmesi adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağımızı, birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23