• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acun'un beslediği Hadise için ablasından şoke eden sözler! 'Konuşursam Türkiye'ye adım atamazlar'

Yeniakit Publisher
2020-10-24 15:03:00 - 2020-10-24 15:34:53
Acun'un beslediği Hadise için ablasından şoke eden sözler! 'Konuşursam Türkiye'ye adım atamazlar'

Yurtdışından devşirdiği programlarla kasasını dolduran Acun Ilıcalı'nın kanalında programlara çıkan şarkıcı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise'yle ilgili vergi kaçakçılığı imasında bulundu.

Kokuşmuş mahalle olarak adlandırılan magazin dünyasıyla ilgili rezil bir iddia daha ortaya atıldı. Yurtdışından devşirdiği programlarla kasasını dolduran Acun Ilıcalı'nın kanalında programlara çıkan şarkıcı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından Hadise ile ilgili şoke eden sözler sarf etti. Hülya Açıkgöz, kendisine sosyal medyadan gelen "Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" sorusuna çarpıcı sözlerle cevap verdi.

"Türkiye’ye adım atamazlar"

Açıkgöz, o soruya verdiği cevapta "Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim." ifadelerini kullandı.

Hadise vergi mi kaçırıyor?

Açıkgöz'ün açıklamaları sonrası gözler Acun'un kanalından milyonlarca lira para kazanan Hadise'ye çevrildi. Açıkgöz'ün 'Vergi kaçakçılığı' imasının ardından Hadise'nin konuyla ilgili ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deniz

Tabiki kaçırıyor. Hemde çok sadece hediyemi bütün sanatçılar büyük zenginler küçükler hepsi vergi kaçırıyor bu net.hele bir dosyalar açılsın bakin ne pislikler çıkar.bunlarin hepsi riyakar iki yüzlü yalancidir

Veli

Acunn'un çok kısa zamanda bu kadar zenginleşmesinin araştırılması lazım diye düşünüyorum.Muhabirlikten vergi rokertmenliğine ışık hızı ile geçiş pek normal olmasa gerek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23