• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Açız efendiler açız, duymuyor musunuz! Domates 35, patlıcan 45, fasulye 95 TL açız" diyorlardı.. Tarkan'ın konseri için, evin balkonuna 500 dolar!

Yeniakit Publisher
2022-09-06 21:27:00 - 2022-09-06 21:50:29

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
"Açız efendiler açız, duymuyor musunuz! Domates 35, patlıcan 45, fasulye 95 TL açız" diyorlardı.. Tarkan'ın konseri için, evin balkonuna 500 dolar!

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek Tarkan konseri için geceliği 500 dolardan kiralanan ev balkonlarında yer kalmadığı açıklandı.

 Yeniakit.com.tr 

Tarkan, 9 Eylül Cuma günü İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konser verecek.

Tarkan'ın konser vereceği alanda geceliği 500 dolara kiraya çıkartılan ev balkonlarında yer kalmadığı öte yandan tüm balıkçı teknelerinin de 8 bin liradan kiralanmak üzere rezerve edildiği öğrenildi.

Hürriyet’e konuşan bölgenin emlakçıları, gecelik kiralama bedelini sormak için arayanlar nedeniyle telefonlarının susmadığını söyledi.

İzmir Büyükşehir, Tarkan'a kaç yüz bin lira verecek, sır gibi saklanıyor!

Ülkede bir yandan "açız" edebiyatı yapılırken diğer yandan Tarkan konseri için biletlerin tükenmesi, balkonların geceliği 500 dolardan kiralanıp, balıkçı teknelerinde yer kalmaması ile beraber CHP'li Tunç Soyer yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir'in kurtuluşu kapsamında gerçekleştireceği konserde sahne alacak Tarkan'a kaç yüz bin lira vereceği ise sır gibi saklanıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ramses

bu Soytarıyla işim olmaz abd de yüzüne bakan yok milleti keklicek yakında balonu döner bana göre söndüde cepten yiyor yok yeni bir şey ajda gibi 40 yıldır aynı martaval işim olmaz!cem ve kenann var ya bir halt diilsiniz!danteyi okuyun bari ondan anlarsınız cehennemin dibi var!

Vejo

Ondan sonra hükümet para vermiyor diyorlar  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23