Açıklama geldi! Mensah'tan Fenerbahçe'ye kötü haber
İstikbal Mobilya Kayserispor resmi sitesinden yaptığı açıklamada Mensah ile ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğu belirtildi.
İstikbal Mobilya Kayserispor basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, kulüpten alacağını tahsil edemediği gerekçesi ile sözleşmesini tek taraflı feshederek Fenerbahçe ile anlaşacağı iddia edilen Bernard Mensah'ın hiç bir yere gitmeyeceğini söyledi.
İHA muhabirine açıklama yapan Mustafa Tokgöz, "Mensah'ın Kayserispor'dan ayrılacağı yönündeki haberler tamamen yalan. Mensah ile sözleşmemiz belli. Kendisine gerekli ödemeler yapılıyor. Mensah, Kayseri'de olmaktan ve Kayserispor'da oynamaktan mutlu. Mensah hiç bir yere gitmiyor, gitmeyecek" dedi.
Resmi siteden açıklama geldi
Mustafa Tokgöz'ün ardından Kayserispor da resmi internet sitesinden konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
Bazı haber kaynaklarında yer alan Futbolcumuz Bernard Mensah’ın alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmesi yönünde çıkan haberler gerçek dışıdır.
Taraftarlarımızın bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.