• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’ye çay ihracatı artacak

Yeniakit Publisher
2018-10-29 10:07:00 -
ABD’ye çay ihracatı artacak

ÇAYKUR ile ABD’deki tüketicilerle buluşturan Vintage Food arasında gelecek yıl ÇAYKUR ürünlerinin ABD’ye satış miktarları konusunda mutabakata varıldı. Varılan mutabakatla ÇAYKUR ürünlerinin satışının yüzde 150 artması hedefleniyor.

ÇAYKUR ürünlerinin ABD’ye satışının gelecek yıl yaklaşık yüzde 150 artması hedefleniyor. Amerika’da faaliyet gösteren ve daha önce ÇAYKUR ürünlerini Amerika’da tüketicilerle buluşturan Vintage Food Corporation firmasının yetkilileri ile ÇAYKUR Genel Müdür Ekrem Yüce, ABD’ye çay ihracatını artırmak amacıyla protokol imzaladı.

"Çay satışları yüzde 150 artacak"

Genel Müdür Yüce, ÇAYKUR’u temsilen Türk çayını büyük bir özveri ile ABD’deki tüketicilerle buluşturan Vintage Food Corporation firmasının sahibi Levent Demirgil ve Genel Koordinatörü Erkut Alkan ile satış miktarları konusunda mutabakata vardıklarını açıkladı. Demirgil ve Alkan’a teşekkür eden Yüce, “İmzalanan protokol ile Amerika’ya çay satışımız 2019 yılında yaklaşık yüzde 150 artacak. ÇAYKUR ürünlerinin dünyanın en uç noktasına kadar satılması için çalışmalarımıza hiç vakit kaybetmeden başladık. Çalışmalarımız hem iç hem de dış pazarda satışlarımızı aralıksız sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23