• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdullah Gül'ün 2023 planını bozan gelişme! Kendine rakip yaptı

Yeniakit Publisher
2019-11-14 11:13:00 - 2019-11-14 11:19:04
Abdullah Gül'ün 2023 planını bozan gelişme! Kendine rakip yaptı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin adayı olmak isteyen Abdullah Gül'ün planının bozulduğunu belirterek Ekrem İmamoğlu'nu kendine rakip yaptığını yazdı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı hesabını kim bozuyor?" başlıklı yazısında muhalefet cephesinde yaşanan gelişmeleri aktardı.

Hesapları Erdoğan'ın seçilmesini önlemek

Davutoğlu ve Babacan partilerinin ne kadar oy alacağından ziyade ne götüreceğinin önemli olduğunu ve tüm hesapların, Erdoğan’ın seçilmesini önlemek olduğu iddiasını paylaşan Selvi, yazısında şöyle devam etti:

“İmamoğlu, Gül’ü tedirgin etse gerek”

"Abdullah Gül, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı olmasına destek vermişti. Tekrarlanan İstanbul seçimlerinde de oy kullandıktan sonra açıklama yapmış ve “Her şey çok güzel olacak” diye mesaj vermişti. Abdullah Gül hesap yapıyor ama Ekrem İmamoğlu hızla mesafe alıyor. Önemli bir kesimin cumhurbaşkanı adayı şimdiden Ekrem İmamoğlu. Yani Abdullah Gül değil. Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığında bir adım öne geçmesi Gül’ü tedirgin etse gerek. Çünkü tüm hesaplarını 2023’e göre yapmıştı. Abdullah Bey, “Ekrem İmamoğlu’nu kendi elimizle kendimize rakip yaptık” diye hayıflanıyor mu acaba?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Şirin

Bu adamlar bu devlete millete ne fayda verecek

Kaan

Ey Akit, ey bizim güzel gazetemiz Akit, neden böyle kendi kendinle çelişiyor bizi de üzüyorsun. Şimdi bu haberde iki yaman çelişki var, şöyle ki; Abdullah Gül'ün seçilme şansının zayıf oluşunu Ekrem İmamoğlu'na bağlıyorsunuz ve farkında olmadan Ekrem İmamoğlu'nun aslında nasıl oy aldığını ve hesapları alt üst ettiğini iletiyorsunuz, önceki haberlerde ise Ekrem İmamoğlu'nun bir rüzgar olduğunu, bir balon olduğunu ve bakmayın İstanbul'u kazandığına, o bir öfke oylarıydı diyorsunuz... Eyy Akit, Eyy bizim Akit, ama sırf Abdullah Gül'ün zayıflığına işaret etmek için de İmamoğlu'nun nasıl mesafe katettiğine değiniyorsunuz yapmayın, algı bu...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23