• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Abdullah Gül’den Erdoğan'a telefon" iddiası

Yeniakit Publisher
2019-11-27 09:32:00 - 2019-11-27 09:53:32
"Abdullah Gül’den Erdoğan'a telefon" iddiası

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la telefon görüşmesi yaptığı ileri sürüldü.

Eski AK Parti milletvekili ve Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, Abdullah Gül’ün geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Şehir Üniversitesi konusunda telefonla görüştüğünü ileri sürdü.

Ocaktan, Şehir Üniversitesi’nin mal varlıklarına tedbir konulmasına değinerek "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu Şehir Üniversitesi’nin açılışını birlikte yapmışlardı. Dolayısıyla Gül’ün suskun kalması düşünülemezdi" ifadelerini kullandı.

“İşte bu yüzden Sayın Gül’ü arayıp bu konudaki görüşünü sordum” diyen Ocaktan şunları yazdı:

"Bilindiği gibi Abdullah Gül belli hassasiyetleri olan birisidir, bu tür açıklamaların üniversiteye zarar verebileceğinden ve de yapılan açıklamanın kişisel PR olarak anlaşılmasından endişe eder.

Sorum üzerine Abdullah Gül, Şehir Üniversitesi konusunda derin üzüntü duyduğunu, geçen perşembe günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak meseleyi ayrıntılı olarak konuştuğunu söyledi. Gül’ün açıklaması şöyle: ‘Perşembe günü cumhurbaşkanını telefonla aradım, Şehir Üniversitesi’ni birlikte açtık, sıkıntıları malum bu konuda müdahil olursanız, bir çözüm yolu bulabilirsiniz dedim. Umarım bir yol bulunur ve bu güzide üniversitemiz kaliteli eğitimde yoluna devam eder.’
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu konudaki ayrıntılar bende kalmak kaydıyla meselenin özeti budur."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

REİS BUNLARA KANMA

meleknur

TÜRKİYE BUNCA SIKINTIDAN GEÇERKEN OZAMAN DA TLF EDİP BUNUN BÖYLE OLMASI YADA OLMAMASI İYİ OLUR. VEYADA HAYIRLI OLSUN ÇOK İYİ BAŞARI OLDU TÜRKİYEMİZ İÇİN. YADA ÇOK YANLIŞ OLDU BU ÜLKEYE ZARAR VERDİ NİYE YAPTINIZ DİYE TLF ETTİMİ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23