• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdullah Gül'den dikkat çeken Libya tavrı

Yeniakit Publisher
2020-01-08 20:06:00 -
Abdullah Gül'den dikkat çeken Libya tavrı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen tezkerenin ardından Mehmetçik Libya'ya gitti. Türkiye'nin bu tarihi hamlesine Abdullah Gül'ün sessiz kalması tepki çekti.

TBMM’de kabul edilen tezkerenin ardından Libya’ya ilk birlikler gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birliklerin Libya’da olduğunu bizzat doğruladı. Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ordusu da Türk birliklerinin sahada görevlerine başladığını duyurdu.

Abdullah Gül'den Libya suskunluğu

AK Parti'yi bölme oyunlarına alet olan eski Bakan Ali Babacan'a yeni parti kurması için destek veren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Libya konusundaki suskunluğu dikkat çekti.

CHP'nin de içinde bulunduğu Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifini "Geniş bir mutabakat sağlanamadığı için aday değilim" ifadeleriyle kabul etmediğini açıklayan Abdullah Gül, yılbaşı kutlamasını kaçırmadı.

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gül, "Yeni yılda herkese sağlık ve mutluluk diler, 2020 yılının milletimiz ve tüm insanlık için huzur ve barış getirmesini temenni ederim." ifadelerini kullandı.

Yerli otomobile de sessiz kalmıştı

Eski Cumhurbaşkanı Gül'ün toplumun yüzde 97,6'sı tarafından destek alan yerli otomobili görmezden gelmesi ve yüzde 2,4'ün içinde kalması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Özkan başar

Şu adamı adam yerine koymayın artık hiç bir zaman sevemedim bu adamı

Abdulvahit

Akit lütfen TAYYİP Bey sayesinde Cumhurbaşkanı olmuş ve emekli olmuş biri haber yapmaya değmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23