• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"ABD'nin bizden ve diğer ülkelerden neler çaldığını sayacağım"

Yeniakit Publisher
2019-08-17 18:37:00 - 2019-08-18 10:45:51
"ABD'nin bizden ve diğer ülkelerden neler çaldığını sayacağım"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın Rusya’nın ABD’nin askeri teknolojisini çaldığı yönündeki iddialarına karşı çıkarak, Washington’ın Rus diplomatik mülklerine el koyması olayını hatırlattı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Facebook hesabından Bolton’ın Rusya’nın ABD’nin askeri teknoloji teknolojisini çaldığı ile ilgili açıklama yaptı.

ABD’nin dünyanın farklı ülkelerinden ne kadar ve hangi teknolojileri çaldığını saymak ilginç olur. Boş bir vaktimde bunu yapacağım” diyen Zaharova, şöyle devam etti:

“Bolton hırsızlıktan bahsetmişken Washington’ın; San Francisco’daki Rusya Başkonsolosluğu’na ait binaları, başkonsolosluk rezidansını, Washington’daki ticari misyonu binasını, Seatle Başkonsolosluğu rezidansını, ayrıca Maryland ve New York’taki iki Rus diplomatik binasını çaldığını hatırlatırım. Ancak daha önemlisi üçüncü ülkelerden çok sayıda Rusya vatandaşını çaldığını...”

Zaharova, açıklamalarını “Yoksa bu hırsızlık değil miydi Bolton? Madem öyle, geri verin” sözleriyle sonlandırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hayrettin Hatunoğlu

Dünyanın en azılı haydutu ve hırsızı ABD'dir. ABD yok edilmeden dünya selamete ulaşamaz.

Türkiyeden çaldıkları?

70 senedir hep çalıyorlar. Belimizi doğrultamadık. İnternet suçu işledi deyip çok sayıda Türk vatandaşı uçakla alınıp Amerika ya götürüldü. Bizim mahkemelerimiz yokmuydu? Halkbank müdür yardımcısını da gasp ettiler 2 sene, borsamızdan hergün çalıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23