• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'nin arkasına sığınan teröristten küstah açıklama!

Yeniakit Publisher
2022-06-05 19:16:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
ABD'nin arkasına sığınan teröristten küstah açıklama!

ABD ve başka ülkelerden silah yardımı aldıklarını itiraf eden 'Mazlum Kobani' adlı teröristbaşı, küstah açıklamalarda bulundu.

Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşılarından Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin'i Türkiye'nin gerçekleştireceği sınır operasyonun korkusu sardı. Suriye topraklarında gayrimeşru varlıklarını sürdüren ve her fırsatta 'DAEŞ ile savaşıyoruz' bahanesine sığınan Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) sözde Genel Komutanı "Mazlum Kobani" Türkiye'nin kendilerine yönelik düzenleyeceği operasyon hakkında küstah açıklamalarda bulundu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Terörist Şahin yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ın tehditlerini ciddiye alıyoruz. Sadece şu an değil, önceki seferlerde de ciddiye almıştık. Tehditlerinde gayet ciddiler. Eğer tarafları ikna ederlerse ve saldırıların alt yapısını bulurlarsa saldırırlar. DSG olarak uzun bir süredir bu savaş için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Resulayn ve Tel Abyad'da yaşananlardan sonra biz direnişe hazırlanıyoruz. Sert, zor bir savaş olacak. Türkiye'nin kazanacağına inanmıyorum" iddiasında bulundu.

Teröristbaşı Şahin, 2017'de Türk jetleri tarafından vurulan Karaçok Dağı bölgesini ABD'li komutanlarla kol kola gezerek incelemişti.

Teröristbaşı Şahin, 'Türkiye ile savaşmak için hazırız. Öncekinden daha güçlüyüz. ABD ve başka ülkelerden silah yardımı alıyoruz. Bu konuda Amerika ile görüşmelerimiz var. Onlar da harekata karşı. Rusya ile de diyaloğumuz var' dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet Soylu

Amerikan çuvavası, Türk askeri geldiğinde sen orda olmayacaksın, kaçacaksın, çoluk çocuğu kum torbası niyetine kullandın ama dağılacaksın, abd den başka park yeri dilen, amerikanın kuzayinde Kansas ta filan

Ufuk

Adam dogruyu demis acik acik...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23