• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den işgal sinyali! 'Artık harekete geçme vakti'

Yeniakit Publisher
2019-02-01 23:03:00 - 2019-02-01 23:43:31

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
ABD'den işgal sinyali! 'Artık harekete geçme vakti'

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Venezuela'da yaşananlara ilişkin skandal bir açıklama yaptı. Pence, "Diyalog zamanı bitti, artık harekete geçme zamanı' dedi.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, ''Venezuela için diyalog zamanı bitti, artık harekete geçme zamanı'' açıklamasını yaptı.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence tarafından yapılan açıklamada ''Venezuela için diyalog zamanı bitti, artık harekete geçme zamanı. Maduro diktatörlüğünü herkes için bitirme vakti geldi'' denildi.

5 bin asker açıklaması

Daha önce, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın, Venezula'ya yönelik yaptırımları açıklarken elinde tuttuğu notta yer alan 'Kolombiya'ya 5 bin asker' cümlesi, Venezuela'ya yönelik askeri müdahale tartışmalarını alevlendirmişti.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23