• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD el koydu! Avrupa ülkesi çıldırdı: Savaş başladı, hepsi altın değerinde

Yeniakit Publisher
2020-04-03 16:29:00 -
ABD el koydu! Avrupa ülkesi çıldırdı: Savaş başladı, hepsi altın değerinde

Amerika Birleşik Devletleri'nin Almanya'ya ait maskelere el koyması büyük gerilime neden oldu. Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn maske pazarında savaş yaşandığını belirtti

ABD, Almanya'nın Çin'den ısmarladığı maskelere yolda el koydu ve kendi ülkesine getirdi. Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn pazarda maske savaşı yaşandığını söyledi.

Corona Virüsü krizi nedeniyle maske ve koruma elbiesesi malzemelerinde çok büyük sıkıntı yaşayan Almanya'nın Çin'den ısmarladığı maskelere ABD el koydu.

Almanya Sağlık Bakanlığı, Çin'de bir Amerikan şirketine doktorlar ve hastane çalışanları için FFP2 ile FFP3 maske siparişi verdi. Yola çıkan maskeleri ABD yakalayıp kendi ülkesine getirtti.

ABD'nin malzemeleri nasıl yakaladığı ise açıklık kazanmadı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Maskeler altın değerinde"

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn maske pazarında savaş yaşandığını belirtti ve "Maske savaşı başlamış durumda. Tüm dünya maske peşinde. Maskeler altın değerinde" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Allah'ın bir kulu

Herşeyi çin den alırsak bizimde başımıza gelir. Globalleşmenin de zararları var. Şu an bütün dünya Çin'e bağımlı hale geldi. Artık devletlerin bunu engelleme zamajı geldi.

Bizde ,

Önümüze gelene maske dağıtıyoruz .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23