• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD Başkanı Joe Biden'dan Başkan Erdoğan'a davet

Yeniakit Publisher
2021-03-26 23:16:00 - 2021-03-26 23:20:09
ABD Başkanı Joe Biden'dan Başkan Erdoğan'a davet

ABD Başkanı Joe Biden, 22-23 Nisan’da sanal ortamda düzenlenecek İklim Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet etti.

ABD Başkanı Joe Biden'ın, 22-23 Nisan’da sanal ortamda düzenlenecek İklim Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı davet ettiği bildirildi.

ABD Başkanı Joe Biden yönetiminden yetkililer, iklim değişikliğine ilişkin görüşmelere dair açıklamada bulundu.

AP ajansında yer alan habere göre yetkililer, Biden'ın; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Rus mevkidaşı Vladimir Putin'i ve Çinli mevkidaşı Şi Cinping'i de görüşmelere katılmaya davet ettiği bilgisini verdi.

22 -23 Nisan tarihlerinde ABD öncülüğünde düzenlenecek olan görüşmelerde, fosil yakıt kullanımı nedeniyle oluşan kirliliği önlemeye yönelik küresel çabalar ele alınacak.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Haziran 2017'de ABD'nin Paris İklim Anlaşması'ndan çekileceğini duyurmuş, 4 Kasım 2019'da ise resmi olarak anlaşmadan ayrılmıştı.

Biden'ın iktidara gelmesiyle Washington, anlaşmaya tekrar dahil olmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

karakelle

ali siz veliler CHPKK liler bideni arayıp yalakalık yapıp biat ettiklerini söylüyor lardı bidende sizleri desteğim le iktidar edeceğim sadık kö...lerim demişti onlara ne oldu Tayip erdoğan nın kendileri gibi Amarikan liderini arayıp biat etmesini beklediler amma onların ağababalarına alayına rest çekti ve biden den arama görüşme talebi geldi yani boyun eğen değil bilek büken bir Türkiye cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı Recep tayyip erdoğan var

Canturk

Bende korkmustum Kemal Kilictaroglunu davet edecek diye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23