• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

9 yaşındaki çocuk, kurusıkı silahla kuyumcu soymaya çalıştı

Yeniakit Publisher
2019-02-28 11:53:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
9 yaşındaki çocuk, kurusıkı silahla kuyumcu soymaya çalıştı

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 9 yaşındaki bir erkek çocuğu, yanındaki kurusıkı tabancayla kuyumcu soymaya kalkıştı.

Arjantin’de 9 yaşındaki bir çocuk kurusıkı silahla kuyumcu soymaya çalıştı.

Olay, Arjantin’in başkenti Buenos Aires’in Moreno kentinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 9 yaşındaki bir çocuğun kuyumcuya girdiği görülüyor. Kısa bir süre kuyumcuyla konuşan çocuk, cebinden kurusıkı bir silah çıkartarak, kuyumcuya doğrultuyor. “Bana her şeyi ver yoksa yakarım seni” diyen çocuğun elindekinin kurusıkı olduğunu anlayan kuyumcu, çocuğu dışarı çıkarıyor.

Polise giderek durumu anlatan kuyumcu, çocuğun akrabaları tarafından tehdit edildiğini belirtti.

Polis, çocuğun ceza alamayacak kadar küçük olmasından dolayı, olayın arkasında bir yetişkinin olup olmadığını araştırıyor.

Çocuğun annesi ise kendi başına 6 çocuk büyüten yalnız bir kadın olduğunu ve olaya karışan 9 yaşındaki oğlunun geçen sene okuldan atıldığından beri okula gitmediğini açıkladı. Ayrıca olayda çocuğun kullandığı silahın da sahte olduğunu söyledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23