• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

23 gün sonra iyileşti! Çarpıcı uyarı: Herkeste başka...

Yeniakit Publisher
2020-04-22 19:35:00 -
23 gün sonra iyileşti! Çarpıcı uyarı: Herkeste başka...

İzmir'de, 23 gün boyunca hastanede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören diyabet hastası 69 yaşındaki Remzi Gökçen, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Gökçen, evinde rahatsızlanıp ateşi yükselince yakınları tarafından Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesine götürüldü.

Kovid-19 testi "pozitif" çıkan Remzi Gökçen, diyabet rahatsızlığı da bulunduğu için İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İlaç tedavisine başlanan Gökçen, 23 günlük tedavi sürecinin ardından iyileşti. Son testleri de negatif sonuç veren hasta taburcu edildi.

Remzi Gökçen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kovid-19 hastalığı nedeniyle çok zor günler geçirdiğini, ancak sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Hastalığı ilk başta önemsemediğini belirten Gökçen, "Öksürük yoktu, sadece şiddetli eklem ağrıları ve halsizlik vardı. Hastalığımı soğuk algınlığı zannettim ve doktora başvurmak istemedim. Ateşim yükselince yakınlarım hastaneye götürdü. Kovid-19 olduğumu öğrendiğimde şaşkınlık yaşadım. Diyabet tedavisi de gördüğüm için rahatsızlığım ağır seyretti." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tedavi sürecinde sağlık çalışanlarının fedakarlığını bir kez daha gördüğünü vurgulayan Remzi Gökçen, kendisine Çin'den getirilen ilacın uygulandığını dile getirdi.

Şu anda "yeniden doğmuş gibi" hissettiğini vurgulayan Gökçen, "Lütfen bu hastalığı hafife almayın. Herkeste başka bir semptomla belirti veriyor. En küçük şikayetiniz olduğunda hemen hastanelere başvurun." ifadelerini kullandı.

Remzi Gökçen, artık sağlığına daha fazla önem vereceğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Talip Side

Biraz daha iyi olsun Recep Tayyip Erdoğan'a küfrederler biz Türk milleti nankörlük te üstümüze yoktur ondan dolayı Allah musibeti eksik etmiyor bu insanlığın üzerinden cumhurbaşkanimiza sahip çıkın elinden geleni yapıyor her Türk vatandaşı için ALLAH CC başımızdan eksik etmesin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23