• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

13 yaşında hafızlık tacını taktı

Yeniakit Publisher
2020-09-03 10:31:00 -
13 yaşında hafızlık tacını taktı

Adıyaman’da yaşayan, Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Ruveyda Deniz, Kur’an kursunda öğreticilik yapan babasından etkilenerek genç yaşta hafız olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Adıyaman’da yaşayan 13 yaşındaki Ruveyda Deniz, Kur’an kursunda öğreticilik yapan babasından etkilenerek genç yaşta hafız olmanın mutluluğunu yaşıyor. Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencisi Deniz, yaklaşık 3 yıl önce hafızlık eğitimine başladı. Eğitimine severek devam eden, Kovid-19 salgını döneminde evinde çalışmalarını sürdüren Deniz, hafızlık belgesi almaya hak kazandı. Ruveyda Deniz, babasının hafız olduğunu ve ondan etkilendiğini söyledi.

Hedefimden asla vazgeçmedim

Deniz, “Zor süreçte ailem hep yanımda oldu. Sonuç olarak hafız oldum ve belgemi aldım. Plan ve programlı bir şekilde çalışarak hafız oldum. Bol bol sesli okuma yaptım. Kur’an-ı Kerim’de sesli okuma çok önemlidir. Kendi sesimi, yanlışı görmem için duymam gerekiyor. Hedefimden asla vazgeçmedim. Hafız olmak çok güzel bir duygu. Zor ama zoru başarmak güzel. Herkesin hafız olmasını isterim. Sabırla çalışmak ve pes etmemek gerekiyor.” dedi.

Doktor olmak istiyorum

Eğitimini de tamamlayıp doktor olmak istediğini belirten Deniz, “Okuyup göz doktoru olmak istiyorum. Göz konusunda bilgilerim olduğu için özellikle göz doktoru olma hayalim var. “ ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

234

aferim helal olsun birde hdpye oy vermeseler ne kadar iyi olurdu hem müslümanız diyorlar kürtler hemde hdp terörist partisine oy veriyorlarvekil seçtiriyorlar belediye başkanı seçtiriyorlar bu nasıl müslümanlık yalanmı

Murat

Oy atarken yanındamıydınız? Kesin konuşabiliyorsunuz!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23