• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

MHP lideri Bahçeli’nin milli duruşu darbecileri germiş!

12 Ocak 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Temel Karamollaoğlu, CHP, HDP ve İYİ ile görüşünce adı siyaset, MHP lideri Bahçeli Erdoğan ile görüşünce adı “kabahat” olur!

CHP, HDP ile senkronize hareket edince adı siyaset, MHP AK Parti ile milli dayanışma içerisine girince adı “ihanet” olur!

Kılıçdaroğlu’nun Soros projesi Gezi Kalkışması’nda eylemcilere gaz vermesi “direniş çağrısı”, Reis’in 15 Temmuz’da milletini demokrasiye sahip çıkmaya, direnişe davet etmesi “Saray entrikası” olur!

HDP’li Demirtaş’ın Kobani Kalkışmasını tetiklemesi “özgürlük arayışı”, milletin Kudüs’e özgürlük için sokağa dökülmesi “şeriatın ilanı” olur!

HDP-CHP’nin teröre destek vermelerinin adı “bağımsızlık”, AK Parti iktidarının Türkmenlere sahip çıkması “DAEŞ’e destek” olur!

Bay Abdullah Gül’ün her milli meselede tornistan yapmasının adı “tarafsızlık”, Reis’in yedi düvele karşı ölümüne dik durması “otoriterlik” olur!

Manşetlerini bile Sümüklü FETÖ’nün attığı gazeteler “objektif”, CIA-MI6, BND beslemesi olmayan gazeteler “yandaş” olur!

MI6-CIA projesi Sümüklü Feto’nun ilahlaştırmanın adı “hizmet”, dünya liderinin safında mücadele etmek “yalakalık” olur!

Emin Çölaşan’ın “Ben Türkiye’nin düşmanı bir ülke olsam ve Türkiye’ye saldırma hesapları yapsam bunun zamanını Ramazan’da ve iftar vaktine yakın belirlerim. Herkes mayışmış, gevşemiş! Çoğunluk görev başında değil! Olanlar ise yorgun, aç, susuz, dikkatleri dağılmış, iftar saatini bekliyor. (…) Diyorum ki, terörist olsam eylemimi iftara yakın koyarım” diye düşmana, teröriste yol göstermesinin adı gazetecilik, darbeye, FETÖ’ye, PKK’ya karşı ölümüne harp eden Akit’in mücadelesi “tetikçilik” olur!

Lafı uzatmayayım…

E gel de şimdi bu pis düzeni “Nerden baksan tutarsızlık… Nerden baksan tutarsızlık… Nerden baksan ahmakça!” diye tanımlama!

Bu metaforu daha önce de kullandım kabul…

Ama bizim siyaset için soyunan Kemal’e cuk diye oturduğundan, bir daha kullanacağım!

Hani Cin Ali çocuk kitapları vardı bir zamanlar…

Cin Ali okulda, Cin Ali tatilde, Cin Ali hayvanat bahçesinde falan diye…

Bizim atletli Kemal Efendi de aynen o misal… 

Cin Kemal Kasetçide, Cin Kemal Hillary’yle, Cin Kemal Merkel’le… Ha şimdi de Cin Kemal AB ülkeleri büyükelçileriyle!  

Bir mahcup, bir şaşkın, bir tedirgin ki sormayın! Ayyyynen Merkel’in karşısında müsamere çocuğu heyecanıyla süklüm püklüm hesap verdiği günkü gibi şirinlik yapmış yine…

Allah aşkına bu kifayetsiz muhterisi CHP’nin başına getiren çapsız kim ise koşa koşa Vatikan’a gidip günah çıkartsın bence! Çünkü şu Kemal, CHP’nin başına gelen en kötü felaket bence…

Sümüklü Feto gebermek üzere dediler… O da yalanmış! Biti yine kanlanmış! Hoplaya zıplaya, ayıla bayıla, kırıta kırıta tehditler savurmaya başlamış!

Ay o skandal beddua performansı aklıma geldi yine…

Fon da verelim, “Hoplayıver çekirge, zıplayıver çekirge… Bıdı bıdı bıdı bıdı çekirge!”

Ölü balık gibi bakan buz bulanık bakışlarıyla HDP’li Cici oğlanın elini tutup, “birlikte iyi salladık” diyen Bilderbergli Şafak Pavey sırra kadem basmış!

Tehlikeli sessizlik…

Benden söylemesi…

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23