• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li İmamoğlu'ndan 'eşcinsel sapkın evlilik' ile ilgili skandal açıklama! CHP'nin derdi sapkınların uçkuru

CHP, bir kez daha sapkınların uçkurunun derdine düştü.

'Jülide Ateş'le 40' programına katılan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, aileyi ortadan kaldırma ve gençleri zehirleyerek toplumu ifsat etme projesi olan eşcinsel sapkınlıkla ilgili skandal açıklamalarda bulundu. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın hutbesini de hatırlatan Jülide Ateş'in "Eşcinsel evlilikleri onaylıyor musunuz?" sorusuna cevap veren CHP'li İmamoğlu, eşcinsellerin yaşam kalitesini korumakla sorumlu olduğunu belirtti. Sözlerinin devamında eşcinsel evliliği onayladığını ancak toplumun buna hazır olmadığını ifade etti.

İşte İmamoğlu'nun o skandal açıklaması: 

"Ben özgürlüklere saygı duyan ve özgürlüklere dair toplum içindeki insanların kendi yaşamlarıyla ilgili süreçlerine destek olmaya çalışan bir yapım var. Görevim de bunu gerektiriyor. Tabii ki eşcinsel vatandaşlarımızın da yaşam kalitelerini ya da yaşamla ilgili özgürlüklerini korumakla ilgili sorumluluğumuz var. Şunu söylemekte fayda görüyorum ki eşcinsel evliliğe izin verilmesi hususuna henüz toplumumuzun hazır olmadığının da altını çizmek isterim."

{relation id:1243902 slug:'buyukelcilikte-sapkinlarin-pacavrasinin-gondere-cekilmesi-krize-neden-oldu-o-bayragi-indirin-ve-ozur-dileyin'}

{relation id:1240907 slug:'iste-ailenin-altina-konulan-dinamitler-tek-tek-acikladi'}

{relation id:1223060 slug:'arkasindan-cin-cikti-aile-ile-tesetturu-yozlastiran-ve-ahlaksizligi-tesvik-eden-fenomen-tutuklandi'}

{relation id:1209075 slug:'rusya-escinsel-sapkinligi-kiskaca-aldi-lgbtye-karsi-tum-guvenlik-gucleri-teyakkuzda'}

{relation id:1208943 slug:'kurdastan-hukumete-cagri-iptal-etmedikce-ali-erbasin-yanindayiz-demenin-bir-anlami-olmaz'}

{relation id:1208751 slug:'ornek-hareket-macaristandan-escinsel-sapkinlara-agir-darbe'}

{relation id:1136282 slug:'seytani-sapkin-gruba-meclis-onunde-ayin-izni-yasasin-seytan-sloganlari-attilar'}

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

cancan

yuh ki ne yuh!  
  • 4 Yıl Önce

behçet tuncay yonca

BEN DE BAZILARINI DÖVMEK İSTİYORUM, DÖVME ÖZGÜRLÜĞÜMÜ VERİN HALK HAZIR OLUNCA
  • 4 Yıl Önce

Dışarıdan ahkam kesmesi kolay i.oğlu. seninde evladın eşcinsel olsun görürsün. sapıklığı sapkınlığı daha doğrusu islama karşı ne varsa savunan kollayan destekleyen birisin. Bizden olmayan birilerinin yaptığını yapıyorsun. Sana bir sorum olacak. Müslümanlığa karşı olduğun için soruyorum. Aile içi cinsellik ( ensest ilişki ) konusunda ne düşünüyorsun. kesin destekliyor ve yapıyorsundur da heralde. Çünkü ALLAH cc onuda yasaklamıştır. ama sen özgürlüğü savuna modern bir baba olduğun için kesin desteklersin.Belki evlatların annelerine bişey yaparlar. hanımını da koru. evlatlarını LBGTden korumanı tavsiye ederim.sen zaten İbneliği meslek seçmişsin. fiili değil misin bilmiyorum ama siyasi bir ibnesin kesin. siyasi oyunlar yapmak için evlatlarını ateşe atıyorsan zaten insan değilsin demektir.
  • 4 Yıl Önce

ayşe gül

aldıkları güç; müslümanların oyu ve istanbul sözleşmesi.
  • 4 Yıl Önce

Kanarya

Sana oy verenler bu bakış açını gerçekten biliyormu?Özgürlük ne demek sen onu bilirmisin?Mecbursun CHP politikasından yana olmaya demekki CHP de öyle şovlar yapıp Eyüp sultanda dua şovları iftar şovları çok yapmacık kalıyor kimi kandırıyorsanız hiç bir konuda samimi değilsiniz oy için her yolu mübah sayarsınız ne vizyonunuz ne ilkeniz var her şey beklenir net duruşunuz hiç bir konuda yok tazıya kaç tilkiye tut olmuşsunuz yanar döner
  • 4 Yıl Önce

Recep Güler

ÖZGÜR BİR ADAM,ÖZGÜRGE,BAŞKA BİR ÖZGÜR MADAMI KIRMAK İSTESE-SUÇMUDUR?
  • 4 Yıl Önce

volkan volkan

Seni Allah bildiği gibi yapsın. NO Hizmet YES BOS İŞ. o EŞCİNSELLER SENİ BULSUN EMİ EE EKREM. YAZIK İSTANBUL!A SAPIK BİR BELEDİYE BAŞKANLARI VAR. lAFA BAK. tÜRK TOPLUMU HAZIR DEĞİLMİŞ. aMA BU ŞEREFSİZ HAZIR DEMEK BU EVLİLİKLERE. cAMİDE YASİN OKUR AFFETTİRİR ONLARI DA. lEGAL HALE GETİRİR. ...çOCUĞU SENİ. SİNİRİMDENN DUVARA KAFA ATTIM.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23