• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Geçmişten bugüne serbest piyasanın seyir defteri

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

okur

yaparsa akp yapar
  • 10 Gün Önce

Ömer

Senelerdir aynı şeyleri söylüyoruz ama duyan gören yok , hiçbir sebep yokken ne dolar artmış ne mazota zam gelmiş ne hükümet zam yapmış hiçbiri yok , belki sınırlı mazota gelmiş zam o kadar . Ama piyasada zam furyası sebze meyvede gıdada devam ediyor . İhracata zorlanıp iç piyasayı mahvediyorlar olan millete oluyor . Çare valla çare varda yapan yok böyle gelmiş böyle gidiyor seçime kadar . Yani başkası gelse farklı mı olacak hayır hele CHP nin olası gelmesi felaket olur . Hükümeti acil tedbirler almalı alır mı yok o da yok .
  • 10 Gün Önce

BAYBURT SEVDALISI

Eveldeyeni ğara tedavüla çıldığı zaman zam yapılırd ışimdiise şimdii seyeni para çıkmıyor millet habire zam yapıyr hükümet fiyatları kendi belirtmesi lazım
  • 10 Gün Önce

Yaman

Olumsuz temennide bulunmayı hiç istemiyorum ama gayri ihtiyari bazen bulunuyorum. Bu da o şekilde : Fırsatçılık yapıp ramazanmış mübarek günmüş hiç umursamadan hatta auiistimal ederek zam fırsatçılığı yapanların işleri batsın, toparlanamasınlar, zarardan ziyandan beri gelmesinler.
  • 10 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23