• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kültürde fırsat eşitliği

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz
  • 1 Yıl Önce

Hamit Yıldız Y

Değerli sayın yazar abim cumhuriyet kurulduktan sonra bu ülkedeki azgın azınlık kendini EFENDİ Anadolu'da yaşayan insanlari KÖLE olarak görüyorlardı, bir örnek vermek gerekirse, Dönemin, Ankara Valisi, CHP'li belediye başkanı ve CHP Ankara il başkanı olan Nevzat Tandoğan, Osman YÜKSEL Serdengeçtiyi karşısına alarak hitaben," ulan öküz Anadolulu size ne bu ülkeye komünizm ve milliyetçilikten, onu bu ülkeye ancak biz getiririz.sizin vazifeniz mahsul ekip vergi vermek ve askerlik yapmaktır." Gibi telkinde bulunmuştur.
  • 1 Yıl Önce

Hur Dusunce

Tiyatrolar, muzikler, kulturel etkinlikler, festivaller, muzik enstrumanlari...dinsizlerin,ateistlerin,kafirlerin, batililarin, haclilarin.... bir entrikasidir - kirli oyunudur !! 
  • 1 Yıl Önce

Vay vay

Sayın yazar düşüncelerinize katılıyorum da niye belirttiğiniz bölgelere simdiye kadar bir şey yapılmamış....
  • 1 Yıl Önce

Dr. Uğur

Doğuluların da Fırat'tan batıdaki biz Türk/Müslüman Rumilerin de zenginlerine düzgün kültür hizmeti layık görülüyor. Doğulu zenginler Batıyı işgal edeceklerine kendi illerine yatırım yapsınlar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23