• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sıkıntılarla Mücadele Rehberi

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sabırdan Sonra Sıra Reçete Yazmada

Sıkıntılarla mücadele rehberi yayınlayacak hallere gelindi. 2022 sonunda piyasa değeri 70-80 milyon dolar olan 50 kadar şirketin2023 sonu piyasa değeri 1 milyar 100 milyona dolara çıktı. (meraklısına:Şirketlerin borsa değerleri artışı incelenebilir) Niçin İzlenen ekonomik politikalarla. Milli Gelir dolar cinsinden arttı. Kişibaşı milli Gelir dolar cinsinden arttı. Dar gelirlinin , emekliyenin,işçinin, dul ve yetimin milli gelirden aldığı pay düştü.(İki yıl önceki dolar cinsi gelirler incelenebilir) Zengin zenginleştikçe zenginleşti. MB 818 milyar zarar etmiş. Kimlerin kazandığı belli. Enflasyon alım gücünü düşürüp orta gelirliyi yoksul, yoksulu aç etti. Bazı uzmanlar enflasyona bir çeşit yoksul soygundur derler. Açlara hayatta kalma tarifesi yazılıyor. Vara vara varılan yer. Hani eskiden masallar az gittik uz gittik... diye başlardı ya!
  • 1 Yıl Önce

CHP den nasıl Kutulacağız

Tek sıkıntımız CHP yeterki CHP den kurtulalımda nasıl olursa olsun.Hani Allah doğruların yanındaydı,Hani Allah bizim gibi inananların yanındaydı ben henüz göremedim CHP gittikçe ülkemize AZAP ediyor
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Gençlerimizi anlamanın tek yolu psikoloji bilimidir.ikinci safhada hikmet ve felsefe gelmektedir.İnsanı anlamadan onunla iletişim kurmak veya bir şeyler vermek mümkün değildir.
  • 1 Yıl Önce

Sosyalist

Bir hüda-parludan bu analizi beklemezdim...siyasal islamcılar 12 eylül sonrası kültürel olarak kendilerini geliştirdi (o kuşak) ama şimdikiler boş teneke,ses bile gelmiyor..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23