• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fetöizm, fedaizm modelidir

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

LİYAKAT

Bu ülkenin en büyük sıkıntısı LİYAKAT sız lık. En başta liyakat sistemine uyulsa idi.Feto dene p..ç bukadar gizlenemez di. Sen doldur kadroları sonra ağla. O kadar komik ki. Hâlâ parası olan yırtıyor. Bunu Şamil Tayyar ağlayarak anlattı. Dinlendin mi.? Böyle mi olur mücadele.
  • 3 Yıl Önce

Duygu Keleş

Keşke bu düşüncelerinizi bi 10 yil once dile getirseydiniz.Fetullah ülkeyi yikmaya calisiyor diyen gerçek vatanseverlere vatan haini diyordunuz siz ve sizin gibiler.30 Agustos Zafer bayramimiz kutlu olsun.Ataturkun ve silah arkadaslarinin mekani cennet olsun
  • 3 Yıl Önce

Erkmen

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazandığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!
  • 3 Yıl Önce

Ahmet Hoca

Teşekkür ediyorum sizlere
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Bu yazınız ve kamudaki mazlumlara desteğiniz için Allah razı olsun. Kamu çalışanlarının büyük çoğunluğu Fetullahçılara sempati duyan Zilletçi, şöyle ki çoğu CHP'li ve bazıları İYİP'li veya Özdağcı. Cumhur İttifakı taraftarı yetkili küçük azınlığın çoğu da kariyerci ve zayıf insanlar. O yüzden onlar da kamudaki mazlumlara karşı Fetullahçılar ve Zilletçilerin tarafını seçiyor ve mazlumları problemli insanlar olarak görüp kendi vicdanlarını rahatlatmak onlara tatlı geliyor. Artık FETÖ ve Zillet İttifakı'na karşı bir mümin vatanperver ferd olarak kendimi yalnız görüyorum, şöyle ki hiçbir ama hiçbir kuruma güvenmiyorum ve hepsini Allah'a havale ettikçe ettikçe ediyorum. Beni daima onlarca ve hatta genel anlamda binlerce Fetullahçı ve Zilletçi suçlunun arasında ve kafa karışıklığı içinde yalnız bıraktılar. Bazı dilekçelerimden sonra kısa süreli rahatlamalar olsa da sadece bir-iki gün içinde aleyhimde daha ağır aşağılamalar ve saldırganlığa geçildi. Şimdi ülke çapında genel bir hafifleme var, ama şu konuda ümitliler ki seçimden sonra tam saldırıya geçip bizleri tam işkenceyle yok edeler. Bunu yapamasalar bile bir düşük seviyeli akademik çalışan olarak zaten işim kaybettirilmiş olacak muhtemelen, çünkü bu zorbalıklar altında kafamı toparlayıp doktora tezimi bitiremedim ve muhtemelen bitiremeyeceğim.
  • 3 Yıl Önce

Bilal

Sayın yazar; ferö`nün yaptığını söylediğiniz herşeyi şu anda vatandaşın oyları ile ülkeye iktidar olanların oluşturduğu ortam ve mensupları tarafından birebir yasatilmaktasir. Henüz bazı eksikleri olabilir. Ancak onları da yapmalarını mi beklecegiz. Size tavsiyem açıkladığı her pis olay ve ilişkiler ağı sonrası yalanlanmayan, yalanlayana da belge veren ve bununla tehtit eden başka bir örgüt liderinin açıklamalarının bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Zira gelecek hafta ve aylarda utancinizdan yerin dibine girebilirsiniz.
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Yazıda kamudaki FETÖ ve Zillet mağduru gariban mazlumlardan söz ediliyor. Bazı zenginlere dair bazı iddialarla bu mazlum mümin vatanperverlerin ne alakası var? Onlara olan zulmü meşru göstermek ve Erdoğancı vatanperver mağdurların kendilerini suçlu göstermek için konuyu bir ezik teröristin bazı zenginlere dair iddialarına getirmek suretiyle en mantıksız şekilde saçmalamaktan ve haksızlık ve gaddarlık ve saldırganlık etmekten nasıl utanmazsınız, ha nasıl utanmazsınız? Siz aklınızı ve en basit insani değerlerinizi ne zaman kaybettiniz, ha ne zaman?

Amin

Kim seriye NE ISTEYIP DE VERMEDIK DIYEN SEerefsizleri görmüyorsa allah dünya ve ahirette iflah etmesin Aminnn
  • 3 Yıl Önce

Merhaba

Reis; Rabbim den af, milletimden de özür dilerim diyerek nedâmet göstermeyi de bilmiştir. Hatasız kul olmadığı gibi hatasız da yönetim bulabileceğini sanan yanılır.

FEVZİ

Fetö ile ölümüne mücadele eden Reis'e laf söyleyenler fetöcüdür.  

Bir okur

Amin amin amin
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23