• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Semra Güzel! HDP’li vekile soru: Çözüm süreci ise, o silah ne sahtekar!

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

MECLİSTE bir saniye duramazlar, MİLLETİ temsil EDEMEZLER

Dediğiniz doğru, birde iyi partililer, kurucuları arasında CASUS var, CASUS bu nasıl bir olay. iyi partinin, yetkilisi çıkıp evli bir bayanın başka bir erkekle ilişkisi normal diyecek kadar ADİLER.
  • 2 Yıl Önce

Doğrucu Davut

İyi partl HDP el ele demiş bu yazar gerçekten akıl hastası ve gerçeği bildiği için kıvranıyor kendisi 2010 12 Eylül'de referandumda evet deyip FETOye destek vermiş açılımla bölünmeyi desteklemiş utanmadan İyi Partiye HDPli diyor Bu herif ya hap almış ya da akraba evliliğinden
  • 2 Yıl Önce

orhan

Malvarlığınız ne kadar oldu bilmiyorum ve o beni zerre kadar ilgilendirmiyor,Esas İnsanlığınızdan geriye ne kadar kaldı işte o beni çok İlgilendiriyor. 
  • 2 Yıl Önce

bekir

Ali bey yazılarınızı dikkatle takip ederim. Ama el atmamız gereken bi yer daha var. trt de akşam aile filmi adı altında LGBT güzellemesi yapıldı. filmin adı hazır aile. filmin koruyucu aile toplantıları sahnesinde ve mahkeme sahnesinde erkek erkeğe aile kurma güzellemesi yapıldı. ve devletin kanalı trt de yayınlandı. yazıklar olsun.
  • 2 Yıl Önce

Huzur

Benimde anladığım dağın izni olmadan meclise kimse giremezmiş
  • 2 Yıl Önce

Serhat

Yarın bir gün faiz yükseltilirse nasıl bi yazı yazarsınız acaba merak ettim hazırlık yapmaya ve başladınız mı sözlerinizi şimdiden merak ediyorum
  • 2 Yıl Önce

Maskeli Balo

Ali bey,görüntülere karşılık siz gazeteci olarak ve haklı da olararak soruyorsunuz neredesiniz diyerek. İyi parti camiası hala İYİ PARTİ SİZE SÖYLÜYORUM, OTURDUĞUNUZ KOLTUKLARI HDP'YE BORÇLUSUNUZ, SİZE RAĞMEN İÇİNDE BULUNDUĞUNUZ OLUŞUMA RAĞMEN HDP VE "" "PKK'YA" "" GÖNÜL VERENLERİN OYLARIYLA SEÇİLDİNİZ, çıkışına cevap vermiyorlar.  
  • 2 Yıl Önce

Çocukları zehirleye devam

Babasinin zoruyla tarikat yurdunda kalan tıp öğrencisi intihar etti. Sayin yazar duydun mu?
  • 2 Yıl Önce

Nur

Hdp pkknın siyasi ayağıdır ve onları meclise sokan meşrulaştıran da chp ve ittifakçılarıdır istedikleri kadar yırtınsınlar istanbul büyükşehirde olanlarda kanıtıdır.
  • 2 Yıl Önce

Pkk bir türlü bitmiyordu

Her gün doğu illerinden çatışma ve cenazeler geliyordu. Batı tarafındaki insanları askerde kırmak doğudaki insanları kürtçülük hareketi yaptırarak dağa gönderip batıdaki insanlarla çatıştırmak. Kim yapıyordu bunları batı, siyonizm. Ermenileri ve kandırılmış kürtleri kullanarak. Ülke insanını ırkçılık faaliyetiyle birbirine kırdırmak. Niye bitmiyordu pkk, beceriksizlik ve ihanet, zamanında kemalizmin ülkeyi fakirleştirip, cahilleştirmesi.
  • 2 Yıl Önce

Karadeniz

Ali bey Allah bu muhalefetten Türkiye’yi korusun.
  • 2 Yıl Önce

Özbaş

Okur, rumuzlu sen şimdi ironi mi yaptın? yoksa...
  • 2 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

HDP NİN PKK OLDUĞUNU BİLMEYEN VAR MI?  
  • 2 Yıl Önce

Cemal n

Kolayi var, Ab uyum yasalarinin tamamini iptal edin Sorun cozulur. 
  • 2 Yıl Önce

Azad

Sana ne iyi Parti'nin CHP nin saadetin tutumundan, konuyu kendi ekseninde yorumlasana,illa bir bağ kuracaksın öylemi 
  • 2 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Her ne kadar hdpkklılar mecliste ip,çilerin olduğu sıralara doğru, o oturduğunuz koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsunuz diye bağırsalarda, tam tersine ip,çiler mecliste oturdukları, o koltuklarda ucube diye saldırdıkları cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sayesinde oturuyorlar, 2018 seçimlerinde seçmen sayısı 59 milyon, katılım oranı yüzde 84, yani 50 milyon kişi oy kullanmış, ip 4 milyon 990 bin oy almış, aldığı oy oranının yüzdesi 9.96, o seçimlerde parlamenter sistem olsa ip bıçak sırtında, yani ne yaparsanız yapın şaibeye ve istismara açık bir durum, YSK bu durumda ne yapacaktı, ya ip 5 milyon oy oranın 10 bin oy gerisinde, yüzde 10 barajının altında olsada bu orana çok yakın deyip hadi onlarıda meclise soku verelimmi diyecekti , işte burada cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi devreye girdi, ip chp ile yağtığı ittifak sayesinde meclise girmiş oldu, yani chp barajı geçtiği için ip,te baraja takılmamış oldu, o seçime chp ile yaptığı ittifak ile giren ip yüzde 9.96 değilde yüzde 5 oy alsaydı yine mecliste olacaktı, öte taraftan o seçimlerde parlamenter sistem olsa, akparti ip,in aldığı oy oranı ve yüzdesiyle meclise girmesine itiraz edecekti, muhtemelen seçim iptal edilecek Türkiye cumhuriyeti devleti 6 ay daha kaybetmiş olacaktı, adamlar itiraz etmekte haklılar, 293 milletvekili çıkarmışlar tek başına iktidar olmak için 8 milletvekili daha gerekiyor,ve ip meclise giremezse sıralama değişecek, maalesef israf günümüzün en klişe söylemlerinden birisi, oysaki tasarruf sadece para demek değildir, zamandanda tasarruf etmek gerekir, misal yabancı devletler sanayi devrimi yaparken, birileri bu ülkede şapka, kılık kıyafet, harf devrimleri ile Türkçe ezan ile falan uğraşıyordu, zaman çok önemlidir, çünkü para ile satın alamayacağınız tek şey geçip giden zamandır.
  • 2 Yıl Önce

Okur

Sevenler arasına girmemek lazım. Sevmek kadar güzel bir şey yoktur. HDP'nin PKK'yi sevmesi normaldır. İki parti bir birini seviyorsa birleşşinler. HDP ile PKK'nın birleşmesine engel olmayın. İyi parti CHP ile ittifak kurunca sorun olmuyorda HDP'nin PKK ile ittifak kurmasımı sorundur? HDP'nin PKK ile birleşmesine hoşgörü ile yaklaşmalıyız. Ayrımcılık yapmamak lazım. HDP, PKK, İP, CHP, Deva partisi, SP, Gelecek partisi hepsi bizim toprakların partileridir.
  • 2 Yıl Önce

Çaykara horolom fahri

Boğaziçi üniversitesinin yaşları 20 üzerinde cezai ehliyeti olan militan öğrencileri rektör aracı üzerinde tepinip kamu malına zarar verip göz altına alınınca demokratik eylem diye güzelleme yapanlar Kabataş lisesi öğrencileri için (ki muhtemelen yaşları 15-16 yani cezai ehliyeti olmayan) kıyamet koparıyor.. iki yüzlü utanmaz militan güruh..
  • 2 Yıl Önce

kalemine sağlık
  • 2 Yıl Önce

Rıfat

Bu alçaklar çıkar o silah oyuncaktır bile derler yakında!..
  • 2 Yıl Önce

......

Sayin Ali bey zorla iyi partiyi milliyetci yapmak istiyorsun.Ben bir vatandas olacak milliyetciligin her turlusune Karsiyim.Ama bir turlu bu turkculuk meselesini birakmiyorsun.Bu konuda bildigimi soyleyecegim bu iyi parti dedigin yuzde yuz fetonin partisidir.Boyle olunca fetonin soyledigini soyliyorlar.Zaten feto ilk gunden simdiye kadar acik veya gizli PKK Ile is birligi yapiyordu bunlara aynisi yapiyorlar.kesinlikle bunlar da aynisi yapiyorlar nasilki feto sehtakarlik yapiyorsa bunlarda sehtakardir.Gelelim ikinci konuya HDP PKK nin siyasi koludur onu parti saymayin orguttur orguttur ister Kabul edin ister Kabul etmeyin.kapatirsaniz bir turlu kapatmasiniz bir turlu devletin basina beladir.Devlete onerim kanun cikarsin parti kuran kisi veya kisiler devletin alayhine konusmiyacaksin devletin birligine zarar vermiyeceksin.Hem devletin sirtindan BESLENECEK sonra devletle savasaksin.Hic bir yerde bir devlette Boyle parti yoktur
  • 2 Yıl Önce

Namık KASIMOĞLU

Ali bey; Sen görüşürsen iyi,ben görüşürsem hain damgası.
  • 2 Yıl Önce

Are

Yargı var onlar karar versin
  • 2 Yıl Önce

Hakan

PKK,Teror orgutudur.Dunyadaki en Buyuk teror orgutudur.çozum sureci yanlişti.Yilanla ayni torbaya girmek gibi bir Şeydi..ALLAH Tan yanlisin farkina geç de olsa Varildi Ve Bitirildi..
  • 2 Yıl Önce

Nihal

HDP ile PKK/YPG et ile tırnak gibidir.Terörizmden de asla vazgeçmeyecektir beslenme yaşaması terörizme bağlıdır.Bazı kendilerini ve avanelerini kandıranlar hala hdp ile pkk nın arasına çizgiden bahsedip kendini ve yandaşlarını avutmaya çalışırlar.HDP liler ve seçmenleri asla masum değildir HDP ile ittifak kuranlarda asla masum değildir!Kemal Kılıçdaroğlu bir projedir bu proje sayesinde hdp pkk vücut bulmuştur gerek Kemali gerek Merali gerek pkk/ypg yı hdp yi yöneten aynı unsurdur patronları aynıdır.Farklı gibi görünmeye çalışsalarda ipleri emperyalist ABD/AB nin elindedir.Nitekim Kemal Almanyaya çağrılmış hdp ile işbirliği emrini almış fazlasıyla yerine getirmiş ve getirmektedir.En son eylemi Tezkereye HAYIR demesiyle pkk/ypg ye olan bağlılığını kanıtlamış defalarca kez bağlılığını göstermiş.Musavvat Dervişmidir nedir Tuz koktu diyor.Tuz iyi parti nin chpkk ya bağlanması ile kokmuştu ama dimağlarınızı kapatmıştınız!
  • 2 Yıl Önce

Daha ne bekleniliyor?

Bu resmin 2017 yılında ele geçirildiği yazıyor. O tarihten bugüne 5 yıl niye beklenildi ve hâlâ niye bekleniliyor.? Yoksa HDP ile bir pazarlıkmı yapılıyor, bir beklentimi var? Hemen kapatın kardeşim, kapatın. Bundan âlâ delilmi olur. Daha ne bekliyorsunuz?
  • 2 Yıl Önce

Orhan İnan

BUNLAR HEM KATİL HEM DE BÖLÜCÜ VATAN HAİNİDİR. YALAN DOLAN HER REZİLLİK BUNLARDA..DEVLET GEREĞİNİ GECİKMEDEN YAPMALI VE PKK NIN SİYASİ UZANTISI OLDUĞU KESİN OLAN HDP MECLİSTEN ATILMALIDIR VE BİR DAHA KÜRTLERIN ADINA SİYASET YAPTIĞINI SÖYLEYİP PKK DESTEKÇİSİ OLARAK HİZMET VERECEK HİÇ BİR OLUŞUMA İZİN VERİLMEMELİ.
  • 2 Yıl Önce

İyi demekle iyi olmuyor güzel demekle de güzel olmuyor

Geçen bir konuşmacı iyiyi bilirsin, kötüyüde bilirsin. gizli düşman hep dost görünür bu hepsinden tehlikelidir diyor.
  • 2 Yıl Önce

MUSTAFA

İP'li siyasetçilerin bu görüntüye bile mazeret uydurmaları,İP'in Meral Akşener ve yanındakiler tarafından kendi iradeleriyle kurdukları bir parti olmayıp,ABD'nin(Fetö) isteği ile kurulmuş bir parti olduğunun bir göstergesidir.ABD ve Batı ile CHP(siz ona sünni islam düşmanları deyin) kesin olarak AK Parti ve Tayyip Erdoğan'ın gitmesini istiyorlar.Onun için de İP'te ki ülkücü-milliyetçi dediğimiz isimler HDPKK'nın pisliklerine göz yumuyorlar.Sanırım İP'te ki bu ülkücü-milliyetçi diye tesmiye edilenler de din konusunda CHP ile aynı düşüncedeler.
  • 2 Yıl Önce

ersan

ali emmi cemaat yurdunda ki baskiya dayanamayip intihar eden genc icin yazi yazarmisin gerci sana gore o gemc chp li dir ve cemaatlere zarar vermek icin intihar etmistir
  • 2 Yıl Önce

YAVUZ

DEVŞİRME SOLYANDANÇARKLITAIFE. ...... YAZIKLAR OLSUN ..İYİ..ADINA ..SAKLANAN KATİL. .SEVİNCİ. .KOTULE RE. ......YAZIKLAR..OLSUN...HALA...MERAL..GÜL. .DAVİD. .BABACAN..TEMEL..OĞULLARINA...VE..ONLARA...ALDANANLARA....
  • 2 Yıl Önce

Özbaş

Devletimizin tüm çabalarına rağmen, hala geri geri giden, dar kafalarlılar çözüme inanmadılar Osman Öcalan'ın, Şivan Perver'in, katkı sağlayabileceği, öngörülerek bu girişimler yapıldı. Efendim, nasıl olurda teröristin kardeşini konuşturur, Kürt sanatçıyı davet eder cahiller, diyaloğu ne bilsin! Sanki Türkiye teslim edildi.
  • 2 Yıl Önce

Ali Bey.

Elinize sağlık.
  • 2 Yıl Önce

Sayın Ali bey dün bir arkadaşım wahsapp, ına nostaji resim koymuş

herkes birşey koyar, ama bu başka, meral akşener ile aponmun resmi, meral ile aponun dostlugu yazmış makalenin özseti.
  • 2 Yıl Önce

şüayıp

Milleti aldatmaya çalışanlar kendilerini boşa kandırıyorlar hdp eşittir pkk oda eşittir kürt, millet ,devlet duşmanıdır.
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23