• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ- işkence- Mirzabeyoğlu 

63 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hocam tamam da Kestane pazarı vb. yerlerde bu adamın sadistce davranışlarına şahit olduğunuz halde niçin bu kahpenin peşinden yıllarca gittiniz? o zavallı yavrucaklara insanlık dışı uygulamaları yaparken niçin kolundan tutup; Ulan rezil herif Allah'ın resülü sahabesine veya özel ilgilendiği ashabı suffesine böyle mi davranıyordu haşa, demediniz. Bu zulme nasıl katlandınız hocam? Hata bir olur,iki olur.. Bu adam anlattığınıza göre sistematik sadist.Ama yıllarca peşinden gitmissiniz bir ilahiyatcı olarak. İnanılır gibi değil.
  • 3 Yıl Önce

Yeni yazınızı dörtgözle bekliyoruz

Milletin hukukunu müdafaa için, kul hakkının muhafazası için, din i İslam ın hukuku için yazılan yazılarınız çok kıymetlidir.  
  • 3 Yıl Önce

“Sen bunları gördün hemen niye kopmadın”

diyen kendisi hala orada olan henüz uyanmamış sadık ahmaklardır...
  • 3 Yıl Önce

Latif Erdoğan Okulu

Bu köşe ve yorumlar sanal bir okul halini almış. Ahir zamanda zuhur eden çok muzır bir ihanetin işlendiği okul.
  • 3 Yıl Önce

Şizofrenler okumalı

Şizofrenik fiiliyata alet olan biçare gafil şakirt! İnsan şaşar. Zekiler de şaşar. Tarihçe i Hayat ı oku. Bediüzzaman a kulak ver. O, seni Resul ü Ekrem e isal eder.
  • 3 Yıl Önce

Hind u Çin

Sayıları milyar. Teknoloji yüksek. Beyinler çok zeki. Ama iman? FETÖ’nün Robotu çok. Ama sıdk, salahat, ismet, İslam ı temsil ve adalete riayet yoktu. Din i İslam bu değildi. Nitekim hadisat kimin ne olduğunu ispat etmiştir. Seçilmiş Reis i Cumhur a katl telebbüsü koca bir milleti katletme teşebbüsüdür.
  • 3 Yıl Önce

Ashab-ı Kiram

Sahabe Resul Kitap temalı vaazlar. Kabaran fedakarlık duygusu. Elinde avucunda ne varsa verilen himmet. Okul mektep. Yetişen gençler (sığ maneviyatını din sanan). Yönetmek hedefi üzerine kurulu “The hizmet”. Nihayetinde kendi vatandaşına din kardeşine silah çeken ihanet. Kendini dine adadığını sanan robotlar. Yalanı doğrusundan çok sadık ı ahmak topluluğu. Kağıttan imparatorluğun çöküşü. İstisnai fetvaları usül bilen yol yöntemin ucube efali.
  • 3 Yıl Önce

Kara Suleyman

...sen bunları gördun...
  • 3 Yıl Önce

13 Şehit

2015-2016 yıllarında katil sürüsü kitapsız PKKnın kaçırdığı asker ve polistiler. O yıllar güvenlik FETÖnün elinde idi. Devlet zaafa düşsün Millet ayaklansın asker başa gelsin ta ki iktidar gitsin diye güvenliği zaafa düşürdüler. PKKya dokunmadı FETÖcü hainler. Hatırlayın menfezlerde patlayan PKKnın fitilli tuzak bombalarını. Şimdi PKK bırak içerisini dışarda bile adım atamıyor. Neden?
  • 3 Yıl Önce

Mahçup Mütevazı

Görüntü bu. Ya gerçeği. Gerçeğini bu köşeden öğreniyoruz.  
  • 3 Yıl Önce

Üç kişiden ikisi kendi arasında fısıltı ile konuşmasın

diyen bir dinin mensupları yatak odalarına gizli kameralar koyup mahrem görüntülerle şantaj yapar mı? FETÖ bunu yaptı. Harpte hile caizdir diyerek yaptı. Bu örgüt böyle şeytan.
  • 3 Yıl Önce

Allah Allah Diyene

Sn LE hakkında akıl veren uyanık. Allah CC sana akıl fikir versin. Adını ben yazayım alem duysun: A Penisilvanya's schacirt robot.
  • 3 Yıl Önce

Uyanık Yorumcu

Bence sen başka bir alemden yazıyorsun. FETÖ’den uyandım diyorsun ama belli ki sümüklü mendil var senin cebinde. Diğer cebinde “Hz Mesih’in” terli atlet parçası olmasın. Sen kim Sn LE kim. Eynessera minessüreyya. Hadi oradan ABD’nin mayın eşşeği.
  • 3 Yıl Önce

Diyalog

“Adil: -Efendim malumunuz PÖH çok mühim. Orada bir hareketlenme olursa? Müfsid:-Elbette gereği yapılır. Aksi halde netice alamayız.” “Hocaefendi” ahiret için çalışır, darbeyle alakası olamaz diyen şeytanın ta kendisidir.
  • 3 Yıl Önce

Sn LE’na itibar suikasti yapan

FETÖ elemanı. Çok komik yorum yazmışsın. “Bunları tanımış da bırakmış da... “ Latif Abi FETÖ ile fikri mücadelenin en mühim kalemidir. Bu köşe çalıştıkça robotların şarteli atıyor. Her cumartesi Çin işkencesi bunlar için.
  • 3 Yıl Önce

Allah Allah

Evet ben 80’lerde tanıdım bunları. Uzaklaştığım filan yok. Yorum yazarak LE hakkında şüphe uyandırmaya çalıştım. Çünkü şakirtler bu köşeden çok rahatsız. Hocaefendi bu köşeden çok çok rahatsız.
  • 3 Yıl Önce

Shacirt Of Devil

“Ülkeyi alnı secdeli şakirtler idare edecek.” diyerek “Hizmet’e“ sempati ile bakan vatandaşları yıllarca soydular. Bir de baktık ki alnı secde görmüş Reis i Cumhuru katle kalkıştılar.
  • 3 Yıl Önce

Allah Allah

Ben yeni yetme bir genç olarak 80'lerde tanidigim bu herifleri sevemeyerek uzaklastim. Sen Feto'nun bile kiskandigi zeki ve onu yakindan taniyan biri olarak sahit oldugun bunca seye ragmen nasil uyanmadin? Akit'e tavsiyem: Maalesef ferasetiniz yok. Zamaninda o Adnan Oktar sapik/masanin adamlarinin birçok makalelerini yayinladiniz (O zaman adiniz Vakit idi yanlis degilsem). Bence bu adami bir daha inceleyin, ondan sonra karar verin. Müslüman ayni delikten iki defa isirilmamali!
  • 3 Yıl Önce

Latif Hocam yanında bulunmasaydı

Perde gerisini bilemeyecektik. Bu ise Allah ın CC lütfudur.
  • 3 Yıl Önce

Boğazına kadar siyasetin içinde olan

bir “hoca” bu.  
  • 3 Yıl Önce

Örgüte girip de maddeten kalkınmayan

yok. Hem ahiret hem dünyayı mamur eden bir “hizmet” bu.  
  • 3 Yıl Önce

Yerli uzmab

Benim hala anlamadıgım bu kadar emir altına girmek robot olmak itaat için birilerini aramak ihtiyacı hisseden hiçte sayısı az olmayan insanlar..Bursada kendini peygamber ilan eden sahtekarada inanan birsürü ahmak çıktı...Adı milli kendi MİLLİ olmayan egitimde büyük sorunların oldugu kesin.Yoksa bu sahtekarlar insanları nasıl böyle kolayca kandırır kendine uşak eder.
  • 3 Yıl Önce

Rıfat

Hizmet mi? İblis Gülen şeytana hizmeti kastediyordu herhalde!..
  • 3 Yıl Önce

Mefküre

Bu satilmislarin Rahmetli Mirzabeyoglunu sinsice hedef almalari, dindar kitlelere müslumanlar eziliyor mesajini vermek idi..Çünkü bilahare bunlar kurtarici rolü ile ortaya çikacaklardi.. Çiktilarda..Her sahada bu yöntemi tatbik ettiler..Önce mağdur bir kitle algisi oluştur..Sonra kurtarici ol. Ne guzel.. HİÇ UNUTMAM..1982 yilinda polatli topçu okulunda yd. sb. öğ. idim. Bir egitim molasinda komutanimiz yzb. serbest yürüyüş ile karsi tepeye intikal emri verdi..Bölüğün önündeki bir arkadaş gayri ihtiyari, o anki coşku ile ALLAH ALLAH nidasi ile öne doğru hamle yaptı.. Bir kisim arkadaşlarda ona katildi..AMAN ALLAHIM..! Siz misiniz Allah Allah diyen, o çok sevdigimiz bölük komutanimiz bir anda YAT SÜRÜN emri verdi..Ve tepeye kadar bölük tüfek elde sürunme pozisyonunda çıktı. Ertesi sabah yorgunluktan bizim kogustan hic kimse uyanip yemek saatine yetisemedi.. Ben sahsen çok sevdigimiz yüzbaşimiźin bu olayi isteyerek yapmiş olduguna inanmadim.. Ancak bu gercegi degistirmez..Demekki o yillarda veya cok daha onceki yillarda Sanli Ordumuzun kuvvet aldigi manevi gucu zayiflatmaya dönuk faaliyetlet baslamiş idi.. Bunlar ve 27 mayisi yapanlar fetonun o zamanki versiyonlari degildi de ne idi.. Bu sebeple kislalarda acilmamissa mescidler acilmali. Din subaylari kadrolari yoksa ihdas edilmeli.. Ordumuzun manevi bünyesi dahada güclendirilmeli.. CHP. nin yapilacak bu gibi karşi cikmasindan adla etkilenilmemeli. Bu konuda bir adim geri adim atilmamali..MILLETIMIZIN BEKASI ŞANLI ORDUMUZUN MANEVI KUDRETİ ile de yakindan ilgilidir.. Saygilar.
  • 3 Yıl Önce

Mefküre

Üstad yazinizdaki birçok tespite katılmak maalesef mümkün degildir. Bir defa feto olayi,öyle sadistlik, gaddarlik, hainlik gibi kişisel saplantilar ile açiklanacak bir olay degildir. Hatta bu tip kişisel vasifları ön plana çikarmak belki de ihanetin gerçek büyüklügünü görmeye engeldir.. Bu satilmış madem bu kadar kaddar bir adamdı, bu kadar öğrenciyi ve sempatizani nasil bunca yil etrafinda topladi ve tuttu. Sadede gelelim. Olay kişisel vasiflari ön plana çıkartmanin çok fevkinde kapsamli bir abd. projesi.. Şanli ordumuzu din düşmani gösterende, o şekilde yapanda ve sonra onu güya bu din düşmani güruhun elinden kurtarmaya çalişanda maalesef bu amerikan uşaklari satilmişlar.. Bunları hep birlikte yaşadik..Feto olayi amerika şeytaninin girdigi belki yüzlerce kiliktan biri.. Ancak en tehlikeli ve en gaddar ve hayini.. Benim ümidim feto olayinin ; bütün derinliği birlikte ve bütün mevcut ve muhtemel versiyonlari ile Devletimizin vatansever kadrolari tarafindan inşallah deşifre edildiği istikametindedir.. Bu bir hak ve batil mücadelesidir.. İslam dini ile şereflenen milletimizin cesur ve vatansever evlatları, müslüman Türk milletine kurulan bu gibi şeytanca komploları iç ve dış müsebbibleri ile birlikte bundan sonra da bertaraf edecek ve Şanlı Milletimizi tarihte işgal ettiği istisna mevkiine tekrar kavuşturacaktır..Inşallah..
  • 3 Yıl Önce

Mirza Beyoğlu

Robotlarına defaatle mükerreren “sizin muvaffakiyetlerinizi kıskanacaklar” diyen adama bak. Aslında kendisi rakiplerinin varlığına tahammül etmezmiş. Kolejlerinin rakibi olmayacak, Bankasy nın rakibi olmayacak (nitekim rakibini batırdı), Zaman Gazetesi rakipsiz olacak. Ve nihayet kendisinin rakibi olmayacak. Mirzabeyoğlu cinayeti içi siyaset dolu dış görünüşü renksiz müfside yazılır.
  • 3 Yıl Önce

M.firat

Sayin yazar, gec kalmis bir itirafi yaptiginizdan dolayi tesekkur ederiz.. Salih Mirzabeyoglu'na yapilan telgram iskencesini ( zihin kontrolu iskencesi) ve neticesinde sehid edilmesi olayini da anlatmanizi isteiriz.
  • 3 Yıl Önce

Yorum yazmalı düşünceleri paylaşmalı

İki satır yorum yazmak zor değil.
  • 3 Yıl Önce

Daha düne kadar Emniyet içindeki hakimiyetleri

Mirzabeyoğlu nun katili FETÖdür. Bu yazı bir maskeyi daha düşürüyor. Şimdi anladık mı niye ABD’ye kaçtığını. Birçok faal i meçhulün arkasında FG vardır. Robo lar -FG gibi bir “ maneviyat adamı”nın böyle süfli işlerle alakası olamaz, derler. Dibine kadar çamur bir paranoyak için buna inanıyorlar. Oysa Sn LE bu kalleşin gerçek yüzünü ortaya koymuştur.
  • 3 Yıl Önce

nu  suratlı kefere bir gün yakalanıp o pis suratlı...
  • 3 Yıl Önce

Dün “ Hizmet” idi

Bugün şeddeli bela. Hocam bu ihaneti yazmaya devam edin lütfen. Bu çok mühim bir vazifedir. Şehitler hakkı için.
  • 3 Yıl Önce

Yok böyle bir ihanet

Dün GARA’da kahramanlarımızı vuran hain PKK Allah kitap diyen şakirtlerin müttefiki.
  • 3 Yıl Önce

İbret i Alem

İşte Said Nursi İşte Müfsid: Biryanda mert diğeryanda namert. Biryanda hapis diğeryanda Çiftlik. Biryanda sürgün ve tecrit diğeryanda ABD. Biryanda Afyon Hapsi eksi 30, diğeryanda Penisilvanya güneşi. Biryanda Osmanlı gönüllü milis albayı-Osmanlı Rus savaşı diğeryanda kaçak.
  • 3 Yıl Önce

Kemal Kelle

Kim ne derse desin,saçmalıyor bu adam(kendimi kasdediyorum) desinler,Osmanlı atalarımızın acıyıp bağrına bastığı azgın azınlığın mayası kabardı.Kendilerine biçilen rolü açık vermeden yerine getiriyorlar.Son yüzyılda yüce dinimize vurulan darbelerin yan etkisi olarak ortaya çıkan Fetö gibi itikadı bozuk fırkalar bu dönemde meydana gelen boşluğu din kisvesi altında,imana susamış milleti kandırarak,Haçlı Siyonistlerden her türlü desteği ve aklı alarak canhıraşhane bir şekilde boşluğu doldurdular.Yüzbinlerce insanımızı hipnotize edip zehirlediler. Ülkenin en güzel nimetlerini ele geçirip semirttiler.Sırlarının ortaya çıkmaması için Türk ve Müslüman isimleri kullanıp,kendilerini gizlediler.Son zamanlarda da fakirlik edebiyatı,popilizm,özgürlük adı altında sapkınlığı meşrulaştırma çabaları ile kalenin içinden mücadele ediyorlar.Aynı gemide değiliz diyorlar ve doğru söylüyorlar çünkü gemi batarsa kendilerini kurtaracak diasporalarının hazır beklediğini ya da gemide bize yer olmadığını ima ediyorlar.Bize düşen hata ve gafletimize Nasuh tövbesi edip Rabbimizin ipine sımsıkı sarılıp,boğazımızdan geçen lokmaya dikkat edip,rızkımız az da olsa(rızıkların sahibi Alllahu Teala'dır.) şükredip , bizi yönetenlere duacı olup,azgın azınlığın tuzağına düşmemektir.
  • 3 Yıl Önce

DEVA GELECEK

Yönetim kadrolarına doluştular. %1 yeter diyerek. Millet görüyor olan biteni. Hangi maskeyi takarsa taksın kral çıplak.
  • 3 Yıl Önce

Maraşlı

Şu adam fetönün ve fetöcü alçakların içyüzünü daha doğrusu çirkefliklerini ve nasıl aşağılık ve adi mahluklar olduğunu millete anlatmaya çalışıyor. Ama buna rağmen daha uyanmamış ve hala daha bu örgüte sempati duyan ve bunları aklayanları Recep ayı hürmetine Allah cc havale ediyorum. Kahhar ismi ile sizleri kahreylesin meczup beyinsizler , gerçeği ne zaman göreceksiniz , herhalde bu gidişle ahirette
  • 3 Yıl Önce

Yorum yazıp bize zulüm yapılıyor diyec ağlayanlar

15 Temmuz günü evde perdeyi çekip “iş tamam” diye müjde bekleyen hainlerdir. Sabahleyin ellerinde bayrak fotoğraf çektirdiler. Bu kadar dönek. Bu kadar kalleşler.
  • 3 Yıl Önce

Meyve Ağacı

Meyve veren ağaç taşlanır. Latif Abi elbette taşlanır. Taşlayanlar kim olabilir? Cevap çok sarih değil mi?
  • 3 Yıl Önce

Sn LE’na FETÖcü diyebilmek için

FETÖcü olmak lazım.
  • 3 Yıl Önce

Bu köşeye musallat olan

ABD maşaları. Cevabınızı almaktasınız. Size Günyüzü yok.
  • 3 Yıl Önce

İsimsiz

LE’nı karalayan yorum yazarak anlatılan hadise ve tesbitleri değersizleştirmeyi amaçladım. Bu hocamdan öğrendiğim şeytanca bir taktiktir.
  • 3 Yıl Önce

Yorum Görevlisi

Yazılan yorumları okumak istiyoruz. Yorum olmazsa olmaz. Yazarın enerji kaynağı okur görüşü değil mi?
  • 3 Yıl Önce

Bu mütevazı köşede okuduklarımızdan

hakikaten çok şey öğrendik.
  • 3 Yıl Önce

Sizi bir kul olan Sn RTE yıktı öyle mi?

Hadi oradan. Yaprak yere düşer mi izn i ilahi olmadan.
  • 3 Yıl Önce

Hizmet diye diye savrulduk ey halkım

unutma bizi. Biz şeytanın askerleri Şakirtler
  • 3 Yıl Önce

Deve kininden daha fazlası

Dışa vurmuyorlar. Ama içlerinde bir intikam hissi var. 15 Temmuz günü sokağa çıkan Millet’e karşı kinleri çok büyük. TC’ne kötülük üstüne kötülük yapmak için Hristiyan Dünyası ile birlikte düşmanca çalışmaları milleti cezalandırmak içindir.
  • 3 Yıl Önce

Yazılanlar şeytanı o kadar üzüyor ki

“ Eeee madem orada niye sabrettin” nakaratını kırık plak gibi tekrarlıyorlar. Yazıda geçen hadiselere birşey dedikleri yok
  • 3 Yıl Önce

Bu köşe FG gerçek yüzünün

en yakınında bulunmuş salih bir kalemin elinden Müslüman Milletimize açıklandığı çok mühim bir hizmet alanıdır
  • 3 Yıl Önce

Ayşe

Ayşe isimli başka yorumcu var mı bilmiyorum .Yoksa ben böyle bir yorum yapmadım nasıl oldu bu anlamadım .Tam tersine bu zulümlere o zaman ses çıkarmayıp şimdi yazan bu yazarın samimiyetine inanmadığımı ve fetöden ayrıldığına da inanmadığımı yazdım.Hatta artık onu bu gazetede de görmek istediğimi belirttim.Yazıklar olsun size o mazlumların gözyaşları hepinizi kahredecek.İçiniz de biraz insanlık varsa bu sütunlarıda terk edin sizin adınızı gördükçe yaptığınız ihanetler zulumler ve dini ifsadınız aklıma geliyor.Ne olursa olsun o falakaya çekilen zulme uğrayan çocuklara o zaman yardım elinizi uzatsaydınız belki Allahtan af dilemeye yüzünüz olurdu.
  • 3 Yıl Önce

Uyanık Şakirt

Sn LE’na “Eee madem bunları gördün niye karşı çıkmadın” diyenler siz hala orada olmayasınız? Bu bayat numaralara karnımız tok.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Hürriyet gazetesi bir cumartesi veya pazar ekleri beraberinde İslami örgüt nasıl kurulur diye isimsiz bir ek dağıttır dı. Bu ek islami örgütün kuruş aşamaları örgütün muhtemel isminede yer verdiler. Bir kaç uydurma haberde uydurma eylem yaptırdığını yazdilar. Kendi yazdıkları senaryo ile hedef gösterdiler o öyle bir hedef oldu ki idama kadar gitti idamdan beraat le sonuçlandı medyanin gücü. Alman yazar diyorki bir kitabında bir ülkede iktidar olmaniza gerek yok traji yüksek bir gazete sahibi iseniz iktidar sizsiniz.
  • 3 Yıl Önce

Latif Hocamız

günü geldiğinde aleme duyurmak için bir dest i gaybinin ferasetiyle gördüklerine sabretti.
  • 3 Yıl Önce

Sun’i Gözyaşı

Başınızda Musevi’lerin övgüler düzdüğü şahsın gözyaşı sun’i imiş. Yoksa emrindeki FETÖ teröristeri 15 Temmuz günü PÖH’e O zalim bombayı atabilir miydi.
  • 3 Yıl Önce

Zavallılar Latif Abi yi suçlamayı bırakın

Üzerinizdeki ABD mayınlarını atın. Milletimize kötülük yapmaktan vazgeçin.
  • 3 Yıl Önce

Aydın’lı Ahmet

1970’li yıllarda İzmir’de yurtta kaldı. Ahmet, yazıda geçen dayağı yiyenlerden biriydi. FG yurda geldiği zaman eller göbek üstünde bağlanır kıpırdamadan beklenirmiş. “Bu çok zoruma gider” demişti. Tartışırdık. Biz hizmet denilen bu yapıyı savunurduk. Fırınlarda muhasebe defteri tutarak emekli oldu. Ahmet’i 40 yıl sonra anladım.
  • 3 Yıl Önce

İsimsiz

Fetö bu işkenceleri yaparken küçücük çocuklara falaka çekerken siz ne yaptınız.Eğer fetönün bileğinden tutup sopayı kafasına grçirmediyseniz size yazıklar olsun konuşmayın artık yazmayın artık yazdıklarımız midemi bulandırıyor ,kalbimi sıkıştırıyor.O çocuklar belki ateist oldu ,belki dünden nefret etti.Bunun vebalini nasıl vereceksiniz.Sizinde ayrıldığınıza inanmıyorum.Sürekli beni kıskanıyordu diye yazıp duruyorsunuz.Olsa olsa iktdar mücadesini kazanamadığınız için ayrılmıştırsınız iblisin yanından.Yazıklar olsun size o çocukların çığlıkları hepinizi cehennemin dibini boylatacak.Kimbilir başka neler yaptınız bu sabilere.Leyl olsun sizlere.Artık gerçekten pişmansanız yatıp kalkıp dualar edin hatta bir an bile yatmayın kanlı gözyaşlarıyla ömrümüzü tamamlayın.Bu kadar zulmü cehennem anca temizler.Haşhaşilerden betersiniz onlar sınırlı bir coğrafyadaydı sizler bütün dünyayı ifsat ettiniz.
  • 3 Yıl Önce

Yavuz

Türkiyedeki bütün faili meçhul cinayetlerin.suikastlerin.olayların. kumpas. Plan. Projesi. Sorumlusu. Azmettiricisi.feto ve ABD. DİR.
  • 3 Yıl Önce

“The Hizmet”

ABD’nin mayın eşşeği imiş meğerse. Bir 15 Temmuz günü üstümüze sürdü. Patlattı. İstiklalilimizi teslim etmedik. Elhamdülillah.
  • 3 Yıl Önce

Müfsid Gülen

Hiçbir müfsid ben müfsidim demez. Daima suret-i haktan görünür (Said Nursi)
  • 3 Yıl Önce

Biz İkiz Şehitler Duacıyız Latif Hocam

Bir Cuma günü birlikte doğduk. Bir cuma günü birlikte şehit olduk. (15 Temmuz Gölbaşı PÖH Şehitleri:Ahmet ve Mehmet Oruç)
  • 3 Yıl Önce

MİLLET

Sayın yazar bu yazı okuyupta veya bu sözde din adamı diye bunun peşine gidenlere yazıklar olsun halen ibret almayıpta bugün dahi buna inanan insanlara yazıklar olsun Türkiye de ki tüm kirli işlerin sahibi feto dur
  • 3 Yıl Önce

Ayşe

Veto alcaginin yaptığı pislikleri yazdığınız için teşekkürler o körpe çocuklara işkence dayak ve rezillik o şerefsiz terörist in yahudi olması ile ilgilidir islam a en düşman kesim yahudilerdir anasida rabindir
  • 3 Yıl Önce

Yazıların çok tesirli Latif Abi

Bu ihanete kapılan zavallılar! Casusluk şebekesinin adı “ Hizmet” olur mu?
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23