• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir “virgül”; adamı rezil de eder, vezir de!

130 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

alparslan malazgirt

ihsan bey bu meralin takımı varya cehapeden daha tehlikeli çünkü munafikane hareket ediyorlar şeytan gibi sağdan geliyorlar Allah bunların peşinden gidenlere akıl fikir versin.gercek vatan sevdalısı ülkücüler olarak bunların hadlerini bildirmek gerektir.bu kadar sabır fazla
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

pkk, yavuz bey hamisi.
  • 4 Yıl Önce

İhsan y.

Hacıı klasik Akp li yobaz taktiğiyle dandik isimle yazdığım yorumu parantez içinde ben yazmışım gibi yorumlamışsın
  • 4 Yıl Önce

Yavuz 1517

Ordu valisine İT değil, BAS'İT dedim diyen adam, ali Karahasanoğlu'nun yazdığı cümlenin virgül'süz halini daha çok hak ediyor ve öyledir de diyoruz.
  • 4 Yıl Önce

Gakkoş

Ne kadar Fetöcü, İpsiz, Kemalist, terörist varsa buraya toplanmış, salya salıyorlar.
  • 4 Yıl Önce

ÇAKIR

Trabzon, Çaykara'nın çok ağır ali'sinin oğlu şarlatan geveze, sen utanmadan nasıl Milliyetci olduğunu iddia ediyorsun? Senden olsa olsa ancak siyonist işbirlikçisi MASON yalaması olur.
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

sayın Ali bey ... bunlara ccevam verilmeli bana bunak cahil yazmış kayseriden nasıl çıkmışım. cevabım bana yazdıklarınnın hepsi kkendinde mmevcut, haydut.
  • 4 Yıl Önce

Deli İbo

Şu.anda Türk Siyasetinde kim kimi yönetip, yönlendiriyor şeması; PKK- HDP, HDP-CHP,İP,SP, FETO-CHP,İP,HDP,SP ALMANYA,FRANSA-CHP,İP,HDP,SP. ABD-HEPSİ'ni.
  • 4 Yıl Önce

Yavuz oyak

Valiye ‘bas’ itlik yapana yakışır!
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Tavşan , nasılsanız ( lgbt , putperst, pkk , fetö , islam düşmanları , münafıklar , menfaat perst müslümanlar kısaca tüm batıl , Birlikte aldınız istanbulu ) öyle yönetilirsiniz hadisine inancımız tamdır , çoğunluk bu şekilde yönetilmek istiyorsa kesinlikle üzülecek degilim rüzgar eken fırtına biçer sonrada zırlar . Bizimle sizin aranızdaki fark biz ahiret ve hesap gününe kuran doğrultusunda iman ettik , siz ise batıl doğrusunda iman ettiniz. Oyunun kuralı halkın seçimi seçtigidir bu da yüzde yüz doğru anlamına gelmiyor ama biz siz batıllar gibi her 10 senede darbe yapıp başbakan bakan alim hoca kadın çoluk çocuk ve insanları asmayız öldürmeyiz . Tavşan çoookk mutluyum çünkü sen ve senin gibi nonoşlarda öleceksiniz mezara gireceksiniz kuranın sahibi allaha hesap vereceksiniz . Hani tanrı diye taptıklarınız nerde . Kafirler münafıklar ALLAH kuran düşmanları için yaşasın cehennem . Tavşaan sen üzül pkk fetö abd ab ile ortak olmadan hiç bir seçimi alamazsınız pkk fetö yaltakçısı tavlan ve gilleri .
  • 4 Yıl Önce

A.Yurttaş..

Ali bey ... Seçilmiş bir b. başkanına üslup hatası yapmayacaksınız.Siz böyle yaparsanız sözcüde birgünde senin tarafın için yapar ve itiraz hakkınız olmaz .O virgülde olsa yanllş çünkü koskoca i.b.b başkanına hayvanlar üzerinden suçlamak bariz yanlış ve hata.istanbulun birsürü sorunu varken birde manşetten böyke bir cümle kurulmaz.Virgülde olsa hata yanlış..virgülsüz zaten düşünülmemesi gereken daha büyük yanlış okur...
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

veli kumral. İnsana insan, hdyvannada hhsyvan denir.
  • 4 Yıl Önce

Veli kumral

Arasıra girdiğim bu sitedeki yorumcular harika. Caner dinler darağacını kurmuş hükmü vermiş. Demiş ki hayvan demişsiniz. İyi de o kadar ders kitaplarından verilmiş örnekler var. Ona ne diyor caner? Hiç. Virgülün ordaki anlamı ne sorusuna ne cevabi var canerin? Hiç. Yaşa caner. Hemen .... git, hizmetinin karşklığını al
  • 4 Yıl Önce

Savas

@sami yazilarimi okuduguna sevindim Ekrem baskan dan rahatsiz oluyosunuz ya cok sevindirici
  • 4 Yıl Önce

Çapsız RifAT

Her muhalif olan PKK li yada Fetocü degildir. 
  • 4 Yıl Önce

Caner dinler

Ali bey merhaba. Burada cok acik bir sekilde hayvan denilmis . Nokta virgul oyunu yapilarak. Hic gerek yok bu kadar seyi yazip yanlisi savunmaya . Ifade edilmek istenen baska kelimelerlede ifade edilebilir. Hayvalar ekrem imam oglunun umurunda degil ...sizler gibi insanlarin bu kadar ucuz kelime oyunlari yapip bunlari savunmamaniz lazim. Cunku sizlere ve bizlere yakisan bu degil. Hakli dusmanimiz olsada hakliysa onun hakli oldugunu savunabilmemiz lazim. Haksiz annemiz babamiz yada cocugumuzda olsa onun haksiz oldugunu soyleyebilmemiz lazim.
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Hey tavşan iki dişli uzun kulaklı, tavşan, söylermisin nerde yaşan inişe deyil tepeye koşan tipine bakmazsın niye insanlarla dalaşın dag tepe dolaşın kime karşı savaşın biz seni tanımıyok nedir bu telaşın kim senin arkadaşın.
  • 4 Yıl Önce

A.Yurttaş.

Mesut kardeş sende bende c.h.p nin ne oldugunu biliyoruz.Bizi hiçbir şekilde kandıramazlar.Fakat 30 yaş altı gençlik biliyormu hayır.Yeni nesil geçmişi bilmiyor ve ilgilenmiyor gelecege bakıyor.işte asıl rezalet gençlere ulaşmamak onları yalan iftira süslü sözlerle aldatanlarla başbaşa bırakmak.Akparti il teşkilatının broşör dagıtmaktan başka bir çalışmasını gördünmü..Dahada büyük yanlışı reis yaptı.Güzelim istanbul suriyeli doldu.ve çevremdeki insanlar çocuklarım dahil bu yüzden kızgın oldugu için akpartşye oy vermedi..Simdi gerçekleri konuşmasak akparti oy kaybetmeye devam eder.Ben istanbulu kaybetcegimizi tahmin ettimde halktan uzaklaşan yönetim ve reisin suriyeli sevgisi vahim yanlışı hatasını gören dile getiren olmadı.SONUÇ..kaybettik bu suriyeli olayı halolmazsa altkesim insanları görmezden gelinşrse tekrar kaybetmek sürpriz olmaz...BİLİNE..
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Chpkk ve fetönün enikleri yine sayfaya üşüşmüşler, ağızlarından salyaları akıyor!..
  • 4 Yıl Önce

MESUT A

Kardeş elbette eleştirmen suç degil.Seninde ve bizim yandaş medyanında anlayamadıgı yanlış yaptgı şu.Bu zat bizim medya sayesinde başkan oldu.Hiç tanınmayan bilinmeyen.birini bizim medya üzerine giderek pop yıldızı gibi meşhur etti.Adamın zaten istedigini bizim medya sagolsun fazlasıyla verdi..T.Göksu da yanlış yapıyor.Bu zatlı ciddiye alarak muhatap alarak konuşması bile yanlış...İstanbulu bizanslılara kaybetmekle eşdeger bu tabloyu sessizce tahammül edecegiz..Bu tablonun oluşmasında reisinde il teşjilatının yanlışlarınıda bilmemiz lazım.Yani sadece Ekremi suçlarsak ona çalışırız.Onunda istedigi bu.
  • 4 Yıl Önce

Emek

Hayvan demiş virgül uyuyan beyinleri uyandırmamak için kullanılmış
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

bence yazan yorumcu, O virgülü niye koydun, ne koysaydı. makkale yazana sorulurmu, amorti kazımmın yorumunu okudunmu. birazcık adalet anlayışşı varsa. başkası yaparsa sorrulmaz, haber yapma özgürlügü var ken tepki gösteriyor.
  • 4 Yıl Önce

tavšan

biliyorum šu an mesut degilsin mesutcum dayan ůč senesi kaldi adamin,,, bu seni mesut etmiyor mesutcum, bu gunlerin tadını cikar mesut olmaya bak mesutcum ůc sene sonra hic mesut olamayacaksın mesutcum baškan imamoglu ismi ile biz mesut olacagiz mesutcum
  • 4 Yıl Önce

Çatalkayalı

CHP = HIRSIZLIK CHP = YOLSUZLUK CHP = SAHTEKÂRLIK CHP = ABD’ye UŞAKLIK CHP = ŞEREFSİZLİK CHP = YALANCILIK velhasıl CHP bu ülkenin Y Ü Z K A R A S I D I R.
  • 4 Yıl Önce

Şehmuzdan boşhoruza tavsiye.

Kayseri'den kolayına anlaşıaz bir adam çıkmaz ama sen nasıl çıktın, kadir boşhoruz.cümle kurmaktan acizsin ne anlatıyorsun kimse birşey anlamıyor.yazın yayınlandıktan sonra okumanı tavsiye ederim.anlamsız kelimelerle deyiş yapmaya çalışıyorsun birbiriyle alakasız cümleler kuruyorsun.sap yiyip saman çıkartıyorsun.bunakmısın sen?yaş kaç?kayserilileri kuramadığın cümlelerle rezil etmekten vazgeç.cahil herif.
  • 4 Yıl Önce

Bence

Yapmayın be Ali bey, yapmayın., O virgülü ne için koyduğunuz, ne amaçla koyduğunuz gayet açık ve net 
  • 4 Yıl Önce

Mesut

A. Yurttaş . Seninde anlayamadığın ben basİT ekremusu halk seçmedi 5 senesi dolmadan gitsin demiyorum , ekremus imamapulus 5 sene konstantiniyyenin başına seçildi . Bu esfelesfilinlerin foseptik çukuruna inmeden demokratik hakkım olan eleştiri hakkımı en makul sözlerle yalan ve iftira olmadan eleştiri ve muhalefet hakkımı kullanıyorum bunların nasıl iki yüzlü yalancı iftiracı münafık olduklarını anlatmak ispat etmek suçmu ? . 
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

yorumcu A, yurtdaş konuyu saptırtma burda seçimle bir konu yok burda istanbul büyük şehir belediyesi, hayvan barınakları ve hayvanlara, barınak sııgınma gibi konulardan dolayı, dendiki ekremin umurundamı. seçimi kazandı kazanmadı bir şekilde şike olarakda bir muammma olarrak hala zihinlerde, bir evde iki kardeş güreştirilir küçük olanı kazandırmmak için bütün ev halkı büyük olan kardeşe çullannır ebe dede ana baba, maksat küçük evladı yıktı diye böyle bir rekabete yeltenirler. o da farkında Allaha hhavale ediyor.
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

aslını bana sorarsanız kendimden biliyom ben yazdıkca karşı tarafa koz veriyom, cevap alamazsam gün görmüş kar gibi eriyom traj 100 geçti seviniyom gerçek suçlu iatanbul büyük şehir başkanı herşey güzel olacaktı, hanı şunu iyibil milletim kim hizmet ediyor onu tanı bunlar deyilmi, İ M F muhtac halkı aç bıraktı. CHP millete hizmet olmaz hiçbir sorumlulukda almaz ne dinine ne örf ve adetine sahipde çıkmaz, niye emir avrupadan onların sözünden hiç çıkmaz.
  • 4 Yıl Önce

tavşan

ah rıf at kişnedi
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Ne zaman bilir kişiler gerçek bilir kişiler şunu söyleyecek suyu denize ulastirmayalim. Dere ve nehirler derinleştirilsin yağmur suyunu karada tutalım. Denize ulaştığı yerden göllere ponpalansin ki obruk lar uluşmasın.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Dere ve nehirleri denize ulaştırmayın hatta dere ve nehirleri öyle derinlestirelim ki deniz suyu dere ve nehir yataklarına dolsun. İki faydası var bir köprüler taşkınlık yapan yağmurlarda yıkılmaz, iki denize atılan çöpleri denizgeri verir.
  • 4 Yıl Önce

Banu

Yazıda virgüllü virgülsüz amacını belirtmişlik var kelime oyunlarınıza şimdide noktalamaları ekleyerekntahrik var o ,zaman direk amacı yazsaydınız
  • 4 Yıl Önce

mübaşir

Rıfat, Mesut, Kadir Boştavuk. isimleriniz okundu neredesiniz?
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Bana cevap yazan ahmak a; aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş!
  • 4 Yıl Önce

A.Yurttaş..

Böyle boş işlerle ugraşır milletin oyuyla başkan olan birisiyle ugraşır suçu hep karşı tarafta ararsak istanbulu kaybettigimiz gibi İKTİDARIDA kaybetcez..Hemde kime..Yalan ve iftirayı yol edinmiş normalde baraj altında kalmadı gereken bşr çapsıza..Pinokyo kemalin söz sahibi olması bike akparti nin yanlışlarından yerinde saymasından ve ekibin m.vekili profilinin çok zayıf yetersiz vasat olmasından.
  • 4 Yıl Önce

Mali

O başlıkta ne demek istendiği bal gibi ortada. Kıvırmaya gerek yok.
  • 4 Yıl Önce

mustafaa

ülkenin gündemine bak chp imamoğlu mansur falan filan sanki zannedersin ülkeyi 19 yıldır tek başına cahape yönetiyor ak parti sütten çıkmış ak kaşık aman yarabbi ne günlere kaldık bizene cahapeden yav ne halt ederlerse etsinle ülkemizin bir sürü sorunu var bunları yazın çizin birazda aypptır günahtır kafayı cahape ile kırmışlar
  • 4 Yıl Önce

Hayvan terbiyecisi

Hayvan,mesut.hayvan,kadir başhoruz.hayvan,rıfat.
  • 4 Yıl Önce

A Yurttaş.

Sayın Ali bey ve başta mesut ve rıfat arkadaşlar sayın yandaşlar YANLIŞ YAPIYORSUNUZ..Adamı seçimi kazandı diye suçluyor nerderse idama gönderceksiniz.Yanlış yapıyorsunuz .O vatabdaş halkın çogunluk oyuyla BAŞJAN oldı.Atamayla degil.vede hertürlü icraatine icraatsizligine yasal sınırlar içinde eleştiri hakkınız varda siz c.h.p liler gibi olmayın.seçilmiş insana SAYGILI olun.HAKETMESEDE..Siz bir muhasebe yapın niye kaybettik diye..ÖZELEŞTİRİ diye çok önemli bir kavram var..
  • 4 Yıl Önce

Amorti Kâzım

Ekrem İMAMOĞLU'nu savunan bazı yorumculara sorulur.Devlet millet demektir,hâliyle devletin ve milletin yani sizlerin bizlerin valisine İT diyerek sizlere,bizlere İT demedi mi bu İmamoğlu,meclis üyesinin g.tüne kayak takımlarını sokmadı mı bu İmamoğlu ? Devlet ve millete hakâreti kendine hak olarak görürürken ve özür dâhi dilemezken İT dediği milleti ahmak ve aptal yerine de koymadı mı ? Valiye yani tüm Türk milletine İT diyen bu ismi savunmak evet ben İTim demek değil midir ? İT dediği Devletten ve milletten özür dilemeyen İmamoğlu bir manşet için ortalığı ayağa kaldırarak yine bilindik tiyatral rol kesmeye devam etmiştir.Egodur bu,kendini devletten ve milletten büyük görmektir.Üstelik İT olayında demedim diyerek yalan da söyledi.
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

camilerde arapca dua ibadet neden yardım toplarken Türkce. Allahu tealanın kitabı duaları ona niyaz ederken, bize emredilen, islam dini arapca çünkü din önce HZ, Peygambbere indi dili arapca oldugu için yardım istenirken hangi ülkede yardım toplanıyorsa o ülkenin halkına onun dilinnde istenir.
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Hayvan, ümit anlaşılmayan tarafı ekreme taraf olacagım diye, Hayvan, akit yazman , pek haklı tarafı yok çünkü sen media kuruluşu deyilsin ayrıca, Akit hayvanlardan sorumlu deyil tek sorumlu olan belediye, gerisi tantanacı kışkırtmak dır amacı sorumlulugunu bilmmemek polemmikle geçiştirmeyin sözünüzü tutun.
  • 4 Yıl Önce

Tavşan ve tavşana cevap veren yorumcular

Bırakın, uğraşmayın şu .... yobazla. Oksijen ısrafından başka bişey değil bunlar.
  • 4 Yıl Önce

virgül rumuzlu arkadaş..

Bunlar ne güzel tespitler öyle. Eline sağlık, ağzın bal yesin. Adamları öyle güzel anlatmışın ki, sadece şapka çıkarılır yorumuna.
  • 4 Yıl Önce

Fatih

Bu Basit kişiyi muhatap almak zorunda kalmak çok acı. Allah size sabır versin.
  • 4 Yıl Önce

Tavşan adlı yorumcuya

Rifat'a, ekonomist önermişsin, hangi ekonomist olduğunu soylesinde bizde o ekonomiste bir tane psikolog ayarlayalım adam kesin kafayı yer buna anlatana kadar
  • 4 Yıl Önce

tavšan

rıfat kardeş omega 3 vitamini al beynine havuc gøzūne magnezyum al kulagına iyi gelir o zaman yūzūn gözūn , acılır kulagin duyar dilin yolun sonu ankara dersin olmadı uzman bir ekonomisten randevu al
  • 4 Yıl Önce

Camilerde hocalar Arapça dua ediyorlar, Arapça namaz kıldırıyorlar, camiye yardım isterken neden Türkçe istiyorlar.?

Camiye yardım.
  • 4 Yıl Önce

Mardinli Arap

Ezan sadece Türkiye de değil Japonya da da Japonca okunacak 
  • 4 Yıl Önce

Mehmet G

Biz onun anladığı gibi kabul edelim ne çıkar üzmeyelim ekremi
  • 4 Yıl Önce

Mehmedim

“Gözleri var, ama görmezler, kulakları var, ama duymazlar” Bunların siyaset ve hayat tarzıdır. Sen ne yaparsan yap, ağzınla havadaki kuşu yakalasan da farketmez. Der ki “Hayır sen kuşu yakalamadın, kuş gelip senin ağzına girdi” Yalan- dolan işlerde kimse ellerine su dökemez, bunların
  • 4 Yıl Önce

Ümit' in yorumu anlaşıldı

Hayvan, Kadir başhoruz'un yorumunun nesini anlamadin,gayet net ve sarih bir şekilde anlaşılıyor....
  • 4 Yıl Önce

Onun dediği gibi düzeltseydiniz keşke

Ali bey, siz de 16 milyonun başkanının,"Hayvan Ekrem'in umurunda değil" istediği gibi düzeltme yapsaydınız, belki bu iş uzamazdı...
  • 4 Yıl Önce

RIFAT'a

Bazılarıda Ekrem İmamoglu'nu İstanbul belediye başkanı olarak görmüyordu ama sonuç ne oldu. Adam kazandı...
  • 4 Yıl Önce

mevhibe inal

Global Çete, "Kralın kulağına fısıldayan Kraldan güçlüdür" der! Biz birbirimizle uğraşırken..yerli-yabancı Danışman, Akil, türlü kimlik ve kılıkla kulağımıza fısıldayanlar var. Yabancı dini sembolleri, şaibeli şöhretleri sanat galerilerimize, namaz seccadelerimize kadar sokuveriyorlar. Bilerek, bilmeyerek kendi kuyumuzu kazıyoruz. Düşünmek, önünü arkasını sorgulamak lazım.
  • 4 Yıl Önce

İhsan y

Kıvırıyorsun yine hacıı anitkabir yazarken yazdıklarınızı bilmesek sütten çıkmış ak kaşık sanırdık ama sizin ruhunuz bu
  • 4 Yıl Önce

virgül

O başlığı, hinlik yaparak, ne amaçla attığınız belli. Sonra da virgü mirgül deyip kıvırın. Azıcık mert olun mert. Bir de oldum olası bilirimki bu dincilerin aklı hep ya bel altına çalışır, ya da şeytanlığa. Siz varken şeytana gerek yok..
  • 4 Yıl Önce

Vatan

Bu CHP biz taniyoruzda bizden olan din kardeşlerimize anlatamıyoruz işte burda yine üzülen biz oluyoruz ne demiş atalarımız 7sinde ne ise 70dede ayni chp değişmez değiştirilemez
  • 4 Yıl Önce

Rifatttt

Allah senden razı olsun . Amin.
  • 4 Yıl Önce

Ziya

Ağzına sağlık sayın ali kardeşim güzel tespit anlayana ekrem sadece sabit, lik yapmış o kadar
  • 4 Yıl Önce

Yüksel çelik

Bir akıllı sensin değil mi? Avukatsın ya kelimelere takla attırarak iyi bir şey yaptığını zannediyorsun. Böyle yaparak ve yaptığın yanlışı üstüne üstlük bir de adamın değirmenine su taşıyorsun.. 2. İstanbul seçimime güderken de il başkanı ve adaşın milletvekili de aynı yanlışları yapmıştı. İkisi de hatalarına bedel ödemedi. Bu yüzden olacakki biz akıllanmadık ve akıllanmayacağız.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Ekremus İmamopulos u Yunanistan da desteklemişti, neden acaba? Bunu destekleyen ahmaklar bunu bile göremeyecek kadar gözleri körelmiş!..
  • 4 Yıl Önce

SERHAT

rifat saģlik li besleniyoruz spor yapıyoruz sigara alkolden ,uzak duruyoruz saglıklı yaşiyor sağlıklı dūşunūyoruz
  • 4 Yıl Önce

Okur

En güzel yorumu cüneyt özdemir yapmış.islami hassasiyet bu mü naiflik bu mu. Farkli gorusteki Insanları müslümanlara kışkırtmak bu mu. Bilerek mi bilmeden mı.anlayamiyorum.yakistiramiyorum. oyuna gelmeyelim.ozumuze dönelim.medine sözleşmesini hatırlayalım.
  • 4 Yıl Önce

Bir asır öncesinin yazılanlarını bile anlamaz hale getirmek istediler

Bir kısmı avrupadan ithal kelimeler bir kısmı uydurma kelimeler koyarak bunlara türkçe diyerek müslümanlıkla araya mesafe koymak istediler. Kur'an harflerini kaldırarak latin harflerini türkçe harflermiş gibi yedirmeye çalıştılar. Bunlarda yetmedi okullara emperyalistlerin dili olan ingilizce öğrenmeyi mecbur tutarak ileriki yıllarda tamamen ingilizceye dönderme çalışmaları yaptılar. Sömürgelerinin dillerine bakıldığında resmi dilleri sömürgecilerin dilleri. Türkçe Kur'an fitnesi yapacaklarına günlük konuşulan kelimeleri Kur'ani kelimelere dönüştürmeye çalışsak daha iyi olur.
  • 4 Yıl Önce

abdrhman

bu ........oğlu virgülsüz dünyaya gelmiş. nato kafa nato mermer.
  • 4 Yıl Önce

ata

kendileri reisi yüzde 52 ile idama gönderirken iyi. milletle musakka kafası bulurken iyi. efendim kendileri pek bi insandır virgülle de olsa yanyana gelmez ekrem.... pürü pak... türkçe mi acaba???
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

halil akgün virgüle güvenerek hakaret edilmiş diyor. biz demiyok sen diyon karılar hamamına döndü. birazcık insaf varsa, ı i aynımı degişiyor u ü aynımı o ö aynımı s ş aynımı dagdaki ayı ile evdeki evcil ayı aynımı?
  • 4 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Evet o yazıyı ben o gün okudum ve aklımın ucundan geçmedi Ekrem e "hayvan" demek istenmesi.
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Hayvan, ümit yorumu anlaşılmadı.
  • 4 Yıl Önce

esnaf

ali abi ben bir esnaf olarak bu aralar icimden hep mırıldanıyorum ( yoldan gecenler varda her gun gelenler nerde)
  • 4 Yıl Önce

h.mehmet

Ali bey,teessuf ederim...hayvanlari,kk'nin seviyesine indirmeyin.LÜTFEN...
  • 4 Yıl Önce

serhat

ali abim şu ekrem imamoglu,na daha ůc sene sabret çabuk geçer ūc sene sonra tayini ankara ya çıkacak o zaman rahatlarız
  • 4 Yıl Önce

Okur

İmamoğlu imamoğlu, 81 vilayetin belediye başkanlarından ayrı ne özelliği varki bu kişi gündemden düşmüyor! Aslında reklamın iyisi kötüsü olmaz zihniyetiyle gündemde olmak için ve medyada daha çok yer alıp ülke gündeminde isimleri unutmasın zihniyetindeler!
  • 4 Yıl Önce

Basiret

Bir harf sükûtu kılar nâdiri nâr, Bir nokta kusuru gözü eyler kör.
  • 4 Yıl Önce

Osman

Hayvanlar yazsaydınız iyi olurdu. Algı yapmanıza gerek yoktu.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa Biçer

Sayın Ekrem İmamoğlu eşşeğe kurban olsun. Eşsek onun gibi ikiyüzlü olamaz ki. Seçimden önce oy için camide arapça Kur'an oku. Seçimden sonra Türkçe ezan ve Kur'an okut. ....
  • 4 Yıl Önce

sami

ekrem yorumları Savas ın zoruna gitmiş.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet demir

Gerçek niyetinizi belli etmişsiniz.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

İpliği pazara çıkmış bu ... hala geleceğin cumhurbaşkanı olarak gören ahmaklar var bu ülkede; ulan ne yiyip içiyorsunuz da bu hale geliyorsunuz bre ahmaklar!..
  • 4 Yıl Önce

kibarcik

hemende ekonun yanında oluyorlar her şey cok guzel olack heee dahas beterlerı gerıden gelecek allah muhafaza veselam
  • 4 Yıl Önce

Ferit Bir

Sayın Dilipak in yazılarını okuyun lütfen. Müslüman özü sözü bir olmalı.Şark kurnazlığı yapmamalı.İstihsa ile yermek istediğiniz "hayvanlar" ,Allah 'in yarattığı canlılar değil mi?Bir topluluğa olan kininiz sizi adaletsizliğe sevketmesin.
  • 4 Yıl Önce

Ahmet

Şimdi Dürüst olun, başlıktaki niyet belli. Mümin Yaptığının arkasında durmalı, yazdımsa yazdım demeli. 
  • 4 Yıl Önce

tam yeine rast geldi manzarayı koyduk

Onu bun bilmem aga, tam virgülü virgülüne denk getirip adama hayvan demişsiniz ya, helall; çaaakk!
  • 4 Yıl Önce

erol

bu ģun cok gůzel bir haber aldım ani şu cok bilmiş muhallefet var ya hep derdi biz her alanda avrupa dan geriyiz diye uyuyuyorlar artık bizimde lider oldugumuz bir alan var faiiz sınıfında uzak lideriz hemide uzak ara catlayın oh oh
  • 4 Yıl Önce

Ümit

Hayvan, akit tarafından savunulan bir canlıdır......
  • 4 Yıl Önce

Mustafa kaya

BAS(İT) IMAMOĞLU.ÇEK G(İT)
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Pinokyo Ekrem e biraz dokunursanız saldırganlaşıp etrafına zarar verebiliyor, o yüzden virgülsüz olsa daha gerçekçi olacak!.
  • 4 Yıl Önce

Halil Akgün

Verdiğiniz virgül koyularak söylenen eşek olma örneği bir saptama ve bilinç örneğidir..yani birine laf söylerken bu teknik kullanılır ki virgülle güvenerek hakaret etmedim savunması gelir arkasından...niyet okumuyorum ama sizinki de bu cinliğe giriyor gibi geldi bana..
  • 4 Yıl Önce

Bir

İT e ne soru soruyorsun, muhabir arkadaşım, yaptığı ortada, Otobüslere istifliyor insanlarımızı,sefer, sayısını azalttı cogaltacagi yerde, minibüse binmek zorunda kalan insanlar, indiriliyor ceza kesiliyor tekrar biniyorlar, parası yoksa,o yola yabancı ise,aşşağilanip tekrar biniyorlar. YALANCI Ekrem e yok CEZA.muhabir arkadaş senin adına üzülmüyorum, ama sen üzülme, O aşağı lık.
  • 4 Yıl Önce

Misafir

...noktalı virgülden sonra büyük harf kullanılmaz.
  • 4 Yıl Önce

Bir

Taciz, Tecavüz dinsizlik olayları yolsuzluk. Bir değil, iki değil daha da CHP'yi elestirmeyip, savunan varsa, o başka bir şey dir, ben de bilmiyorum NEDİR ?
  • 4 Yıl Önce

Mertürk

Mevzu yoksa ,kendiniz mevzu üretin. Sizinki de böyle olmuş. Yapay gündemler ile halkın gerçek göndeminden uzaklaşmanın yolu, yapay gündemler oluşturmak, vazifeniz bu.
  • 4 Yıl Önce

Yorumcu resul iyisini siz yazın

bu kadarda olmazki yok öyle deyil yok böyle deyil koca iki gün heba oldu. zaten deyılse niye üstüne alınıyor? bben resul desem kim döner bakar sen. resul yoksa ilgilenende olmaz bu kadar basit.
  • 4 Yıl Önce

Murat Bozkurt

kabul edelim gazetedeki başlık muazzam olmuş
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

yorumcu suna hanım onuda siz koyun. sayın, yazar diyorki virgülünde temsil ettigi görevi var. ister hayvan, ister hayvanlar desin hayvan, demekle ekrem imamoglu gücendi. ya hayvvanar deseydik bütün istanbul büyük sehir belediyesi ayaklanırdı bir virgülle ayıklandı.
  • 4 Yıl Önce

Chp neden hep milletle kavgalı.

Virgülden haberi yok ama ibb başkanı olmuş. Maskeler inmiş gerçek başkan çıkmış. Şimdi gerçekleri duymak istemiyorlar.
  • 4 Yıl Önce

Can

Bulmacada hitler seni özlüyoruz koyanlar bu basligi bilerek kullanmistir haci. ama sen hamza nin sahte lise diplomasina bile laf edemiyorsun ilkokul mezunu birisi yönetim kurulundan haksiz cifter maas almasina gikin cikmiyor simdi de diplomalarin öneminden bahs etme bari. Diploma TR de önemsizlestiren bu hükümettir. Her ile bastan sagma üniversite enflasyonu nerelere getirdi.
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

Bence virgülsüz daha güzel ve uyumlu oluyor, virgül gereksiz konmuş...
  • 4 Yıl Önce

Gonya da

Bu fetönün amma çok ...çocuğu varmış meğerse de haberimiz yokmuş...
  • 4 Yıl Önce

Rıfat

İstanbul un tarihinde başına gelmiş en büyük beladır pinokyo Ekrem!..
  • 4 Yıl Önce

unboz

...Düşüncemi söylüyorum;Sizin yazılarınızı okumaya ... bizler, gerçek erdem sahibi insanlarız.(Umarım virgülü doğru yerde kullanmışımdır.)
  • 4 Yıl Önce

Suna

Tamam virgül var.Cümle şöylede olabilirdi "Hayvanlar, Ekremin umrunda değil." yani çoğul kulkanılabilirdi. Yada "Hayvan(hayvanlar), İmamoğlunun umrunda değil" olabilirdi.Kısacası Haberin başlığı sıkıntılı.
  • 4 Yıl Önce

Resul

Tamam yazı Türkçe kurallarına göre yazılmış ama başlıkta açık bir istihza var. İnsanların aklıyla dalga geçmeyin. Bir yerin başkanına gazetede ismiyle hitap eder gibi yazılmaz. Doğru değil. Bunu sizde biliyorsunuz. İlla yazılması gerekiyorsa “Hayvan, İmamoğlu'nun umurunda değil!” şeklinde yazmanız gerekir. Aynı ifadeyi "...Tayyip'in umurunda değil" yazabilir misiniz?
  • 4 Yıl Önce

Sayin yazar..

Zihniyetiniz herkes tarafindan bilindigi için açıklamalariniz havada kaliyor. Siz de gayet iyi biliyorsunuz ki bu kelime oyununu bilerek yaptiniz.
  • 4 Yıl Önce

Mefküre

Ne kadar büyük bir İSTİSMAR ve TEZAT Hayvan kelimesinin ayni cümlede ismiyle yanyana yazilmasindan müthiş rahatsiz olan bu zat, bu rahatsizligini abartarak ortaya koyduğu toplantinin sonlarinda , HAYVAN SEVGİSİ İLE TANINAN VE ÖLEN KÖPEĞİ İÇİN KİTAP YAZAN VE MEZAR YAPAN MERHUM BIR GAZETECININ ISMINI YASATACAK BİR ICRAATİ OLACAGINI kasilarak ifade ediyor..
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Konyalı sadullah sen müminsen bizim ... islam alimi , seninde hocan o zaman . Reisliği ve gümbür gümbür gelmeyi Çoookk beklersin ölme eşşeğim ölme yaz gelsin sana sadullah yedirecegim . ...a allahın izniyle biz TENEKEYİ hazırladık mansurun kıçına takacağız tıngır tangur sesinide sen taaa konyadan duyacaksın .
  • 4 Yıl Önce

Gül

Mansur Yavaş a BAK! Caddeleri, tuzlatmayıp,uyumuş, Sayıştay Devletin paralarının hiç edildiğini, raporlarla açıklıyor. anliyan, ZEKİ SORUMLU gençlerimiz insanlarımız.anlamayana davul. adam insanları çocuk gibi azarlıyor, çocuk dahi, üzülür, gururu incidiğinden dolayı, yuhhhh yaaa dahada mansuru, beğenen var.
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Chp ve basİT ekremus zihniyeti degilmi Türkiye ye avrupadan ari erkek ırkı getirelim diyen zihniyet , ali bey sende virgüle kafayı takmışsın . Hepimiz lgbt liyiz ibneyiz diye gösteri yapan bu laik kamalist chp ekremus zihniyeti degilmi ? Ali bey sende hayvan ile ekrem arasındaki virgüle takmışsın ama hayvan açısından iyikide virgülü koymuşsun araya ekremusun nasıl basİT olduğunu tüm canlılar görsün diyeceğim de bazı cansızlar görmez .
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Ali bey arada virgül var hayvanla ekremusu ayırdık demişsin , iyiki araya virgül koyup hayvanı ekremus'dan ayırmışsın , yoksa hayvana hakaret etmiş olurdunuz yarın mahşeri huzurda günahsız hayvan sizden davacı olurdu . ALLAH Kuran da hayvandan daha aşşagılık bazı insanların olduğunu söyler , sözde türkçeye çok meraklı olduklarını söyleyen bu zırzevatlar bu ayetin türkçe mealini okusunlar neden hayvandan daha aşşagılık insanlar varmış ve sıfatlarını bir öğrensinler .
  • 4 Yıl Önce

bir başka 'gel len muarem' olayı

Geleceğin koskoca cumhurbaşkanı adayı...
  • 4 Yıl Önce

Bir

Hayret, Türkçeyi seviyormuş, hava atacak diye ingilizce kelime ingilizce bilse , İngilizceyi, parçalardı.
  • 4 Yıl Önce

hep onlar mı yapacak

Çöleşen, ondan bahsederken hep 'i. m....' diye yazıyordu. 'Ne demek istiyorsun bu i. ile?' diyene de 'ibrahim' demek istiyorum diyordu kıs kıs. Şimdi buradaki 'hayvan, ekrem..' de tam oturmuş işte cuk diye.., zaten de öyle.
  • 4 Yıl Önce

CAHİLLERİN arifliğe soyunması:))

Kendisi himmete muhtaç dede, gayrıya himmet ede.... Türkçe bilmez türkçe iddiasına soyunur, dini bilmez din öğretmeye soyunur, milleti/değerlerini bilmez halkçılığa soyunur... arkadan çekişli(!) KAĞNI ARABASI GİBİ BUNLAR, HALKI TEMSİL EDEN ARABA ÖNDE:)
  • 4 Yıl Önce

Mefküre

Tartışılan manşet; dil bilgisi kuralları açısından doğrudur.. Bu manşette hayvan sevgisi güya ön planda olan bir belediye yönetimine, HAYVANLARA KARŞI DÜRÜST OLMADIKLARI İÇİN TENKİD VARDIR.. Bu yönüyle abartilacak bir durum yoktur. Ancak manşetin yanliş tarafı, "mağduriyet algısına " dört elle sarilanlara prim verilmesidir..
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Dün bir söyleşide diyordu gurur ve kibiir arasınndaki fark nedir? iki kelimede ayrıda olsa tek biir şeyi anlatıyor kendiini begenme üstün görme buda imamoglunda mevcut!
  • 4 Yıl Önce

Adem USUL

Ya Adam kendini Buğday Ambarına Girmiş, Kendini Dünyanın Efendisi Sanıyor. Biz Bunlar Gibilerini çok gördük. Kimi Kurtlanıp, Kimi kafayı sıyırıp öldü. Bu Millet Allahın İzniyle Yoluna Devam Ediyor. EDECEK,DE
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Ben virgülü önemse, mezdim. daha yeni sezdim, okudum çok yer gezdim. harfleri yanyana dizdim. başladım yazmaya. Düyada yaratılan önce hayvan insan iletişimde lisan biri dedi araya bir virgül koysan, koymazsan, olur hayvan insan. tabiki egitilmemişse!
  • 4 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Günaydın degerli insan. Sayın, Ali bey iletişimde ne güzel lisan. bizlere haftada egitim versen üstünede üç beş virgülü hediye etsen. böyle vasıfsız insanları, yeri bura deyil vasıflı olsa üç gün bir virgül üzerinde meşgul etmezdi bizi kalkınmamıza sebeb olanlar bunlardan başkası deyildir.
  • 4 Yıl Önce

Güzel

Rezil, HERİF, insanları İSTİFLE di, otobüslere dezenfektan koymadı otobüsleri çürümeye terk etti garajlarda dronlarla çekilmiş fotoğrafları var, İnsanların mecburiyetten bindiği ,koca mega şehir de tüm Dünyadanın, gözünün üstünde olduğu şehri de kendi gibi alçaltma ya, çalışıyor,
  • 4 Yıl Önce

Gül

ALLAH cc nun, gönderdiği gibi ,KUR AN AZİMUŞŞAN, orijinal hâliyle istiyoruz CEZA VERİLMELİDİR, büyük tahribat yaptı,Bir yaptırımı olmalı, en basit şeylere yaptırım uyguluyorlar,Anayasa ile güvence altına alınmalıdır.
  • 4 Yıl Önce

MÜMİN KONYALI SADULLAH

Mümin ali Kardeşim,İmamoglunu unut artık, İstanbul büyükşehir belediye başkanı oldu adam . kabullenenim artık.bu iyi günlerimiz adamlar gümbür gümbür geliyor REİSLİĞİ de alacaklar.Mansur başkanı takip ediyorsundur adam efsane.Herkes hayran Kürtler bile.Abi yorma kendini vallahs bak sağlığını olumsuz etkiliyor.Secimlere kadar yazma artik chp imamaoglu felan.sende 5G yaz
  • 4 Yıl Önce

Şeref

Dini, değerlerimize saygısı yok, Fatih Sultan Mehmet, Han ın, Türbesinde yaptıklarını unutmadık unutmayacağız UNUTTURMAYACAĞIZ,
  • 4 Yıl Önce

Şeref

YALANCI Ekrem İmamoğlu na, o kelime Şeref kelimesi , satılmış a pis Yunan a daha ne kadar sabredeceğiz.adi herif,e
  • 4 Yıl Önce

Bir

HAYVAN a hakaret etmiyelim, YALANCI ekrem,aşağılardanda, aşağı mahluk,ADİ adam.
  • 4 Yıl Önce

Şuayıp

Belli makamlarda olanlar genç nesle iyilikte örnek olmaları şarttır
  • 4 Yıl Önce

galip

arkadaş her iki taraf ta hakĺı bizim turkcemiz öyle ki lafı nereye čekersen cek garson mūşteriye yemekten sonra arkadan ne alırsınız der dayak yer,
  • 4 Yıl Önce

tarafsız

ali bey ... en iyisi iki taraf icin( istanbul belediyesi hayvanları umursamaz halde) benim gibi ilkokul mezununun manşet fikri
  • 4 Yıl Önce

Alemdar

Peeki yazdığınız yazıdaki kur anı kerim ifadesine ne diyeceyiz hocam
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23