• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslâm’ın hâkimiyeti için çalışmayanlar

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çavuş Aydın

Ufuk açıcı bir yazı... Mukaddes emanete ihanet edenlerden hesap sormayı zorunlu kılan bir yazı. Böyle yazılar Müslümanlarda görülen eksen kaymalarını önlemeye sebeptir. Böyle yazıların daha çok yazılması bizim talebimizdir. Kâfirlere inat bu topraklarda Allah'ın şetiatı hakim, ideolojiler de mahkum olacaktır. Ne mutlu İslâm'ın hakimiyeti için çalışanlara.....
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

KUR AN AZİMUSSAN hükümlerine göre yönetilir.
  • 4 Yıl Önce

Dürüst

Her fırsatta İstanbul sözleşmesini dile getiriyorlar, kamuoyu olustur.chphdp ne yapıyor bas bas bağırıyor yaptırıyor. STKlar ne güne duruyor gazeteciler yazarlar bir gün tespit etsin o gün istediğiniz antlaşmayı kaldırmak isteyen herkese çağrıdır Sabah namazından sonra veya ikindi namazından SONRA
  • 4 Yıl Önce

Nur

80 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı.
  • 4 Yıl Önce

Fatma

Kazanımlarım çok.kaybetmek istemem.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

CAMİLERİ ahır yapan chp bir fırsat bulsa. türbanı yasaklar.sokaklarida kamusal alan ilan ederler marketleride fabrikalarıda,kamusal alan ilan ederler.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

Namus sözü verip uygulamayan YALANCI CHP'kaç bin kişiyi işten çıkarttı. ataistdinsiz CHP canan domuz yiyiyor, Ezanimizi protesto etti ıslıklayarak, Ezan yerine İtalya marşı çaldırdilar.yalanci Ekrem FATİH SULTAN MEHMET türbesinde saygısız duruşu tükürdüğünu gördük,chpSultanahmetCamiiyide müze olmasını istiyerek tartışmaya açti.Musluman halka dinsiz yönetim zulümdür temelde onlara uydu ve Çamlıca Camii yi eleştirdi, NİYE yapıldığı ni sordu, REİS e REİS de her devletin yüksek tepesinde bir Simge bulunduğunu haç vb gibi bizimde Camimiz olması gerekiyor ,bunun için dedi temel gereksiz olduğunu dolmuyacagini söyledi.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

hdp 13 14 yaşlarındaki kız çocuklarını dağa kaçırıp terörist başlarına sundu.chpip vedigerleri destekliyor. Bu İslam'a sığar mı ? Birde yürüyecekler miş , ALLAH cc korkmadan zaten inançları yok ,Cami yakanları destekliyen ..... sız dir.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

hdp İslamdusmanidir KATİLDİR zalimdir suçsuz masum insanları çocukları öldürttü KATİLDİR yetim bıraktı öksüz bıraktı evlatsiz bırakti.hdpyichpdestekliyor
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

İstanbul sözleşmesi kadem KURULMADAN önce ahmetdavutoglu tarafından imzalanmıştır gurur duyduğunu söylüyor.
  • 4 Yıl Önce

Hakan

Türkiye Cumhuriyeti devletimize anayasasına ve kanunlarına bağlıyız anayasamiza göre her hangi bir dine mensup olmak gerekmiyor hakaretlerin iade ediyorum
  • 4 Yıl Önce

Nur

İSLAM düşmanı hdpyi destekliyor, chp İslamdusmanidir canan ataist, YALANCI ekrem dinsiz Cami önünde şarkı söyletmis,Fatih Sultan Mehmet türbesinde saygısız duruşu tükürdüğünu görüyoruz,Ezan isliklayarak Ezanimizi, protesto etti domuz eti yiyen ataist canan MÜSLÜMAN in yönetimi ne dinsizataist gelmesi zulümdür. Zayed Selman kafirlere çalışamaz duruma gelir,o günleride gösterir RABBİM ALLAH.
  • 4 Yıl Önce

YaseminNur Cemal

Eleştirilen ERDOĞAN 80 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı sıralarda KUR AN AZİMUSSAN okutuluyor hafızlık eğitimi veriliyor okullarda türban yasağı kalktı faiz indiriliyor sıfır Yapmak için uğraşıyor REİS mescitler bodrum katlardan yukarı katlara çıktı lüks otellerde öğretmenevlerinde kıble yönü işareti konuluyor orduevlerimiz müslümanca yaşayanlara açıldı AYASOFYA CAMİSİ açılıyor.
  • 4 Yıl Önce

Korkusuz

Bir gazetede kuran mealini genclerin anlamadigini yaziyor.Sevgili eygamberimizin hayatini 4 halifenin ve gecmis peygamberlerin kissalarini o devirdeki bazi olaylari biLMeden.meal anlamak kolay olmaz.bu hususta A.FIKRI YAVUZ HOCANIN KURAN MEALI DAHA TEFERRUATLI.OKUMALARINI TAVSIYE EDERIM.GENCLERE YOL GOSTERIN.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Kuranı Anlamak için okumuyoruz. OSMANLI HADİD SÛRESİ 25 İ ALASAYDI BU GÜN ABD NİN YERİNDE BİZ VARDIK İlim sahibi olduğunu iddia edenler de okumuyor. Andolsun ki biz kuranı kolaylaştırdık düşünüp öğüt alan yokmu Kamer suresi 17_22_32_ve 40 andolsunki biz kuranı kolaylaştırdık düşünüp öğüt alan yokmu. Hadîd Sûresi 25 - Andolsun biz peygamberlerimizi açık delillerle gönderdik ve insanların adaleti yerine getirmeleri için beraberlerinde kitabı ve ölçüyü indirdik. Biz demiri de indirdik ki onda büyük bir kuvvet ve insanlar için faydalar vardır. Bu, Allah'ın dinine ve peygamberlerine görmeden yardım edenleri belirlemesi içindir. Şüphesiz Allah kuvvetlidir, daima üstündür. ALLAHIN DİNİNE VE PEYGAMBERLERİNE GÖRMEDEN YARDIM EDENLERİ BELİRLEMESİ İÇİNDİR. ŞÜPHESİZ ALLAH KUVVETLİDİR DİMA ÜSTÜNDÜR DEMİR KUVETLİ OLMANIN ANAHTARI. DEMİR GÜCLÜ ÜSTÜN  OLMANIN ANAHTARI. DEMİR ALLAHIN DİNİNE VE PEYGAMBERLERİNE YARDIMIN ANAHTARI. DEMİR ALLAH SUBHANEHU VE TEALA NIN VE PEYGAMBERİN SEVGİSİNİ KAZANMA ANAHTARI.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa

Tagutu Red et  şirkten beri ol ki  Bütün günahların silinmesi umulan ayetler. Lokman Sûresi 13.Lokman, oğluna öğüt vererek demişti ki: "Yavrucuğum! Allah'a ortak koşma, çünkü Allah'a ortak koşmak (şirk), elbette büyük bir zulümdür. 4/48 - Doğrusu Allah, kendisine ortak koşulmasını asla affetmez. Ondan başkasını (diğer günahları) ise, dilediği kimseler için bağışlar ve mağfiret buyurur. Her kim Allah'a şirk koşarsa gerçekten pek büyük bir günah ile iftira etmiş olur 4/116 - Şüphesiz Allah kendisine ortak koşulmasını bağışlamaz. Bunun dışında dilediğini bağışlar. Allah'a ortak koşan, muhakkak ki, derin bir sapıklığa düşmüştür. Şirk koşmadan yaşaya nın kurtuluşu umulur.
  • 4 Yıl Önce

engineer

İSLAM İÇİN BAKANLIK YOK AMA AB BAKANLIĞI VAR, AHKAMI İLAHİYE YERİNE AB UYUM YASALARI VAR, TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ VE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VAR, HEM 14 15 ASIR ÖNCEKİ HÜKÜMLERLE HÜKÜMET EDİLİRMİ GÜNCELLEMEK GEREK DEĞİLMİ EFENDİM
  • 4 Yıl Önce

Ali rıza m

İstanbul sözleşmesi , vb gayri ahlaki yasalar ile ilgili dilini yutan , hoca efendiler gibi bazı sözde islami kesim ve , 70 yildır islama savas açmış toplumu batılılastırmış bir siyasi partiye hoplaya zıplaya oy veren dini cemaat yada tarikatları nereye koyacagız bunlar kimi ibadet ediyor .Yazık çok yazık , Ahiret hayatını kaybedenlere.
  • 4 Yıl Önce

Selim Kartal

Dökmeden, kırmadan gerçekleri ortaya koymak buna denir. O kadar güzel izah etmişsiniz ki, yanlış gidişata dur deme hususunda herbirimizin yapacağı birtakım şeyler vardır. İslâm'ın hâkimiyet meselesi rafa kaldırılacak, unutulacak bir durum değildir. Bu bizim mücadele meydanındaki varlık sebebimizdir. Allah kalemize güç kuvvet ver sin.
  • 4 Yıl Önce

Mete

Unutturulan hasletler. Çocuklarımızı bu ilkeker doğrultusunda yetiştirmezsek yazıklar olmuş bize
  • 4 Yıl Önce

SELİM

MÜSLÜMAN AYET-İ KERİME MUCİBİNCE YALNIZCA ALLAH'TAN CC KORKMALIDIR. TERÖRİSTTEN, ZALİMDEN, TEHDİT VE ŞANTAJCIDAN, DÜŞÜK NOT VERİR DİYE İSLAM DÜŞMANI ÖĞRETMENDEN, ÇETEDEN, MAFYADAN, CİNDEN, ASLANDAN...KORKMAZ, KORKMAMALIDIR. ALLAH AZZE VE CELLE ''YALNIZ BENDEN KORKUN YARATTIKLARIMIDAN DEĞİL'' BUYURUYOR. TÜRK ASKERİ ÖLÜMDEN DEĞİL ALLAH AZİMÜŞŞAN'DAN KORKAR. YÜCE TÜRK MİLLETİ, KADINIYLA ERKEĞİYLE ASKER MİLLETTİR. İSLAM'IN SANCAKTARLIĞI ARAPLARDAN BİZ TÜRKLERE VERİLDİ. SANCAK DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK, DİRİLİŞLE BAŞLAYAN KURULUŞ KIYAMETE KADAR ŞAHLANIŞLA DEVAM EDECEK İNŞAALLAH! EY MÜSLÜMAN TÜRK, TİTRE VE KENDİNE DÖN! TÜRK-İSLAM DÜŞMANLARINA KARŞI EZİK VE PISIRIK DURMA(DURANLAR İÇİN SÖZÜM)! MÜMİN OL ARTIK! TARİHİN KARANLIK SAYFALARINDA DEĞİL ŞANLI YERİNDE YER AL! ALLAH ZELCELAL ÜMMET-İ MUHAMMEDİ KORUSUN, MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ YİNE HARAMEYN'İN HADİMİ EYLESİN. AMİN.
  • 4 Yıl Önce

Mardinli hoca

Sayın Mustafa hoca dilinize yüreğinize sağlık çok güzel bir konu ele aldınız Allah CC razı olsun inşaallah Amin.Aziz hocam buyurdugunuz konu ümmet olarak parçalandı küfür güçlerin kuklar bizi hüküm ediyorlar onların yalakalari ümmeti uyutuyorlar.Ummet başsız kaldı başsız kalırken bırakın düşmana karşı cihad etmeye bir birimizle uğraşıyoruz.Bizim için en önemli olan birlik beraberliktir.Bugun ümmet arasında birlik beraberlik yok olmayınca ne kalır bir birimize düşmek kalır ve ümmetin halı içler acısı.İslami ahlak yok İslami şuur yok işte ümmetin durumu bundan ibarettir.Tarikatciler diyorlar biz siyasetle uğraşıyoruz devlet laikcililkle yönetiliyor milliyetçilik yapıyor böylece kurt türk birbirini öldürüyor kısaca ümmetin hali perişan pisirik bir şekilde yaşıyor.Halbiki ümmet azız olması gerekir İzzet islamdadir yöneticiler İzzet amarikada arıyor batıda arıyor ümmet cihadı bıraktı zillete düştü bu zillet devam edecek böyle olduğumuz müddetçe.Allh cc bizi rahmetiyle muamele etsin bizi İslami şuur versin Amin amin selam ve dua ile
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23