• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korona sonrası neler olacak?

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet

Latif usta heva heves ve arzularına göremi konuşuyorsun yoksa hakikatmi bunlar..sanal dünyanın yıkıcı etkileri ortada ırzına geçmedik birey tecavüze uğratmadık hane mahremine dokunmadık yuva bırakmadı..sen bu alemden nasıl bir hayır ve menfaat murad ediyorsun.peygamberî mucizelere ulaşmak ne olaki bu alemde..sanal alemle meleküt alemini nasıl eş tutarsin usta hoca ne içirdiler sana
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Haydar baş fetöyü sevmeyebilir açık da etmiş olabilir şuan fetö ile ortak olan be 90 yıldır islam düşmanlığı yapan müslümanlara zulmeden chp nin kemalin iyi adamıydı bunlarla kankiydi . Sahi haydar baş 28 şubatta nerdeydi . Abd ve siyonist israil sadece fetö ile yetinecegini zannetmiyorum . Karanlık adamlarla islam düşmanları ile sıkı fıkı şüpjeli işleri olan haydar başa ahirette çok sevdikleri chp lilerle birlikte haşrolmasını allahtan dilerim . Amin
  • 4 Yıl Önce

Mesut

Corona virüsü er yada geç yeneriz allahın izni ile . Aşşağı yukarı 150 yıldır ittihat terkki chp virüsünü bir türlü yenemedik türkiye olarak ' birde fetö tarfında işgal edilmiş her türlü kılığa giren tekrar tekrar evrimleşen chp zihniyeti hala ayağımızda bir pranga olarak dururken dünyada yeni bir güç ve nizam olacağımız konusunda kuşkuluyum. Sanal aleme gelince bu konuda chp ve ortağı fetö zihniyeti zaten sanal alemde ' bir türlü gerçek ölümün olduğu aleme hiçbir zaman alışmış değiller . Evet teknolojik anlamda bilimsel anlamda gerçek hayattan kopmadan muasır medeniyetten bir gömlek üstün olmak zorundayız aksi takdirde barbar zorba kapitalist tekdişi kalmışlara dünyaya hakim olduklarında yapmış oldukları zulmü sömürüyü savaşları katlimları hep beraber gördük ve yaşadık batı aşığı chp de bunların içimizdeki uzantısı bi'islamdır içinde yaşadığı müslüman kültürüne yabancı ve düşmandır .
  • 4 Yıl Önce

Rabia

Euzubillahimineseydanirraciymbismillahirrahmanirrahiym171 Küfre sapanların örneği çağırma ve bağırmadan başka bir şeyi duymayan (duyduğu şeyin anlamını bilmeyen hayvan)a haykıranın örneği gibidir.Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler; bundan dolayı akıl erdiremezler.172 Ey iman edenler size rızık olarak verdiklerimizin temiz olanlarından yiyin ve yalnızca O'na kulluk ediyorsanız,(yine yalnızca) Allah'a şükredin.bakara süresi ayetleri elhamdullillah.Sayın Erdoğan" Bu insanlar, çobanlarının nida ve çağrısını duyan ve kelimelerin anlamını anlamaksızın onların nidasına doğru giden sığır sürüleri gibidirler. 2) Onlara nasihat etmek, sadece sesleri duyan, fakat kendilerine söylenen sözlerin anlamını ve ifade ettiklerini kavrayamayan bir sığıra nasihat etmek gibidir."der tefhimul kuran tefsiri.şu anda papaz,haham,din büyükleri ve ataların koyduğu ne kadar zararlı kurallar var.inananlar olarak bunlara karşı çıkıyoruz.diyanetin bilmiyorum kendisini düzeltme yoluna gittiği adımlar oldumu.biz dinimiziöğrenmek zorundayız.hele bugünlerde hepimizin topluca katılım sağlaması gereken dualarda bile adalet yok.tek bir hoparlör den ses verilmeli ve sokaklarda ki dağılımı eşit sağlanmalı.izninizle yetkililerden istegimizdir.Allah facirlerden dinimizi öğrenmeyi nasip etmesin amin.saygılar selam ve dua ile Allah'a emanet olun teşekkürler hasbinallahi ve nimel vekil deriz.
  • 4 Yıl Önce

Mehmet

 Yok amerika güç kaybedecekmişde. Doğru kenya güç kazanacak.
  • 4 Yıl Önce

Rabia

EuzubillahimineseydanirraciymbismillahirrahmanirrahiymVe biz insana ana ve babasına iyilik edip güzel davranmasını emrettik. Anası onu güçlük ve sıkıntıyla karnında taşıdı ve onu güçlük ve sıkıntıyla doğurdu. O çocuğun ana karnında taşınması ve sütten kesilme süresi otuz aydır. Nihayet tam olgunluğa erişip kırk yaşına vardığında; “Ey Rabbim!” der. “Bana da, ana babama da lütfettiğin nimetler için şükretmeyi, seni razı edecek iyi işler işlemeyi bana nasip et ve soyumdan gelenleri de doğru ve düzgün kişiler yap. Şüphesiz sana yönelip tevbe ettim ve ben sana boyun eğen müslümanlardanım.”ahkaf süresi 15.ayet.elhamdulillah.Sayin Erdoğan hayvanların dilini öğrensekte bu onların anlamayan varlıklar olduklarını değiştirmeyecek.ayet meali.elhamdulillah.çok şükür eşrefi mahluk olarak yaratılan insanlardır.şüphesizki istikbalde Engür seda İslam'ın sedası olacaktır.saygılar selam ve dua ile Allah'a emanet olun teşekkürler hasbinallahi ve nimel vekil deriz
  • 4 Yıl Önce

İnşaallah istikbal

KPSS, ÖSS, ÖYS, LGS, Polislik, askeri okulların sınav sorularını çalanların, fetö’nün düzmece mülakat sınavlarıyla yurtdışına devletin parasıyla doktoraya gidip ülkesine geri dönmeyenlerin olmayacak. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz!
  • 4 Yıl Önce

Jurnal

Bundan sonra:kıtlık,kıran,GÜL açmaz, ÇAĞLA dökmez! Ha bu arada,MASKELER ne arada?
  • 4 Yıl Önce

Kader

Prof.haydar baş vefat etti. Onun feto ile ilgili ilginç tespitleri vardı. Fetonun bir virüs olduğunu söylemişti rahmetli. 
  • 4 Yıl Önce

İnsaallah

Yani geleceğin dünyası yalandan, riyadan ,iftiradan, yetim malı yemekten, devlet malını çalmaktan arınmış ışık neslinin çağı olacaktır diyebilir miyiz hocam..
  • 4 Yıl Önce

ALLAH TOSUNCUKLARI ÇAKICILARI FADILLARI YIMPASI KOMBASSANI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESIN

Binlerce insanı dolandıran Tosuncuk da yeni aff yasasından faydalanacak mı? Almanya'da yaşayan Türkleri 2004 yılına kadar 25 milyar euro dolandırdılar kimse bugüne kadar hesap sormadi üstüne Fuat Oktay isimli kişi Cumhurbaşkanı yardımcısı oldu. Yimpaş adına para topluyordu. BUNLARIN hesabı ahirete mi kalacak. Ayy editör bunu aynen yayımlamazsan Butu n insanlığın vebali üzerine oldunuz Isa ile zindanda olan bir suçlu vardır.topluma soruyorlar hangisini bırakalım yahudi ler Hz isanin içerde kalıp o azılı suçlunun çıkmasını istiyor ,,Sayın yazar bu konuya nezaman geleceksin ,, gelemessende ziyanı yok..herkesin dolacabilecegi uzanabilecek yer sınırlı demekki seninkisi bu kadarmış derim
  • 4 Yıl Önce

gafil kafalara tokmak işlemiyor:

milligazeteci doktirinistler (tabii ki erbkn doktirini, hattâ profesörü de var başında) 3000 inci yıla hazırlanıyorlar. İplerini hepten goyversen 4000 inci yılın dökümantasyonunu bile hazırlayacaklar. Halbuki Dünyanın o kadar az bir ömrü kaldı ki; Allah- u alem corona artık son virajlardan biri. Bugün 70, 80 yaş arasındakilerin torunlarının görme ihtimali olan kıyamet çok yakın.
  • 4 Yıl Önce

mehmet

Latif Hocam haftada en az üç gün yazmanız lazım diye düşünüyorum.çünkü ilmin zekatı öğretmektir.yazılarınızdan öğreneceğimiz şeyler var.
  • 4 Yıl Önce

Robotlar işbaşına

Yazıyı okumadan ilişecek bir yanını bulup veya yazarı küçümseyen “La Latif...” şeklinde başlayan yorumlar yazar. Çünkü yazar L. Erdoğan, içini çok iyi bildiği FETÖ’yü manen çökerten birkaç müslümandan biridir.
  • 4 Yıl Önce

bir dönem geride kalacak

Korella piröplemli be abi, kimse gıpraşamaayor.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23